Sari la conținut
Forum Roportal
Gabystelistu95

De ce esti fericit azi?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

"Buturuga mică răstoarnă carul mare." Dușmanii, vorba vine, așa mă vedeau ei, mi-au devenit aliați. De la anul, revolutie, tată! Incepem din 6 ianuarie, le-am zis ca o sa vin cu aghiasmă, să scot dracii din toți. :)))

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Merg sa vad nepotul si vom juca fotbal in casa ca afara sint 8*C si nu cred ca vrea sa stea afara prea mult.   Poate peste 3 ore se va mai  "incalzi" ca atunci ajungem acolo  :o:   

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aoleu, acum putem prinde iepuri cu dna Olga. :lol2:

Fain de tot, Olga. Îți urez sa ai o petrecere fericita cu nepotu. Sa ne aduci poze sa vedem cât a mai crescut. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Toti iepurasii au fost deja prinsi de Coyotes ... 

playboy bunnies   &  th?id=OIP.IOosY9X4IlNrNVKl4PydFgHaEK&pid=Api&P=0&w=300&h=170 ....  :lol2:

 

Sint foarte fericita ca le-am vazut, aproape 3 ore am stat acolo dar inainte de apus de soare am plecat ca-s betivi multi inca pe strazi si accidentele sint mortale si multe, din cele aratate la TV la stiri.   Saracutul era in dureri ca-i cresc dintii din spate, nu stiu cati deodata si avea obrajii foarte rosu.   M-a cautat in gura sa vada daca am si eu, asa a facut si cand i-au iesit primii dintisori in fata.   I-a placut ce i-am dus ca este usor de ros, un baston de Santa plin cu bomboane marunte si colorate.   Nu-i gros sau greu si nu se deschide daca nu stie cum, care-i bine pe moment.   Hainutele deja stie ca se imbraca si si-a ales ceva dar era cam racoros inca, aici greu se gasesc haine groase de iarna.   M-am gandit oare de ce nu i-am tricotat un cardigan sau ceva, dar nu mi-a venit in minte mai devreme???   Precis voi gasi la pret de nimic si lana de tricotat si am timp sa-l surprind la anu' cu ceva practic. 

Tot ce reprezinta Craciun si anul nou si sampania cu 2022 se da la pret de duca! Deja sant etalate ciocolatile de Valentine's Day! Eu inca nu le-am mancat nici pe cele de anul trecut :o:    

Nu m-a recunoscut ca eram machiata si aveam ruj, nu puteam sa merg oricum in aceste zile festive, eu onorez sarbatorile si prin imbracaminte, pun accent pe aspectul comercial.

Cand am zis de fotbal, era fericit si am jucat pana a transpirat ca baietii pe teren.  L-am obosit ca era sa adoarma in picioare.    

De acolo am mers la Costco sa mai cumparam Pește roz si altele ca aveam pofta, n-am stat acolo sa faca cina, ca ne apuca noaptea.    

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Scor perfect la test Dexa, nici vorba de osteoporoza. Ar fi fost de mirare sa fie altfel, am toata dantura intacta, inclusiv maselele de minte. Veste excelenta pentru viitoarea operatie. Yeees! 

Am ajuns sa tin un fel de  jurnal pe Roportal. :)))

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Apare cu varsta si acea conditie, trebuie mentinut bunul obicei sa ramana tot asa.   Sotul meu le are pe toti dintii intacti, doar la curatat a fost pan-acum la dentist ca si copiii.   

A se tine minte ca NU certificatul colorat este salvarea sau moartea!!!  

Daca cineva sufera si cu alte boli, le stie sau nu ca este bolnav, scade imunitatea, da de o receala care nu mai trece, nevaccinat fiind prinde virusul si e bun de groapa.  De obicei asta se intampla, este si fumator dar si cu alcool se mai trateaza pe langa medicamente.   Chiar daca a fost vaccinat si sistemul Imun a colapsat din cauza altori boli din corp, directia e tot groapa, iar certificatele nu ajuta.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×