Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
1234444

Cea mai buna prietena

Rate this topic

Recommended Posts

buna.numele meu este danny am 18 ani si sunt din bucuresti.sa trec cat mai repede la subiect poveste incepe asa. :cry: acum 1 an de zile am cunoscut o fata unde lucram.ne-am imprietenit si cu timpul am devenit foarte buni prieteni :doh: .putem vorbii orice si despre orice subiecte fara inhibitii.ne povestim tot ce facem.cu cine ne mai intalnim unde mai lucram,ce mai facem cu scoala,chestii de genul,acum 2 saptamani mi-a spus ca vrea sa se desparta de iubitul ei care este din alt oras,iam dat mici sfaturi si am ajutato.in prezesc ei sau despartit.de cateva zile ma tot gandesc la ea :) si la idea de a fii impreuna.parca deodata niste flacari sau aprins in sufletul meu si nu stiu cum sa le mai sting.o fii din cauza ca ea nu mai este cu cineva?nu stiu cum sa fac.stau si ma gandesc "ea e cea mai buna prietena a mea daca ii spun ce simt poate nu accepta si relatia noastra noastra de prietenie se "raceste"" si nu vreau sa se intample asta.nu stiu cum sa reactionez nu vreau sa profit nici de ea acum cand este mai invulnerabila de la despartirea de iubitul ei.sincer nu stiu ce sa fac.dasta am si apelat la ajutorul vostru pentru am da niste sfaturi si idei...astept mesajele voastre. :doh:

 

 

 

 

 

Cu respect Kal-El

Share this post


Link to post
Share on other sites
buna.numele meu este danny am 18 ani si sunt din bucuresti.sa trec cat mai repede la subiect poveste incepe asa. :cry: acum 1 an de zile am cunoscut o fata unde lucram.ne-am imprietenit si cu timpul am devenit foarte buni prieteni :doh: .putem vorbii orice si despre orice subiecte fara inhibitii.ne povestim tot ce facem.cu cine ne mai intalnim unde mai lucram,ce mai facem cu scoala,chestii de genul,acum 2 saptamani mi-a spus ca vrea sa se desparta de iubitul ei care este din alt oras,iam dat mici sfaturi si am ajutato.in prezesc ei sau despartit.de cateva zile ma tot gandesc la ea O:) si la idea de a fii impreuna.parca deodata niste flacari sau aprins in sufletul meu si nu stiu cum sa le mai sting.o fii din cauza ca ea nu mai este cu cineva?nu stiu cum sa fac.stau si ma gandesc "ea e cea mai buna prietena a mea daca ii spun ce simt poate nu accepta si relatia noastra noastra de prietenie se "raceste"" si nu vreau sa se intample asta.nu stiu cum sa reactionez nu vreau sa profit nici de ea acum cand este mai invulnerabila de la despartirea de iubitul ei.sincer nu stiu ce sa fac.dasta am si apelat la ajutorul vostru pentru am da niste sfaturi si idei...astept mesajele voastre. :)

 

 

 

Cu respect Kal-El

lol, la inceput te pezinti cu ''danny'' si apoi te semnezi 'Kal-El' ? Sau e numele de familie ? :)

 

Bun, you've come to the right place...ajutorul expertilor Roportal in domeniul dragostei/relatii interumane este cel mai competent de pe internet !!! :doh:

 

ON: Pai daca esti dispus sa sacrifici o prietenie mai adanca, go ahead, incearca-ti norocul, dar mai asteapta totusi umpic, despartirea e inca fresh, mai bine sa ramai un prieten apropiat pt. moment, her shoulder to cry on...si poate si ea se va atasa de tine de aceeasi maniera, daca nu e deja...poate despartirea a fost ca un semn din partea ei... :o:

Edited by :GaGa

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca simti ceeacesimti pentruea, celmai bine ar fi nu sa ii spui ci sa ii arati prin mici gesturi, si atentii...iar apoi lasa totul sa vina de la sine... in caz ca va fi si ea interesata de tine, va reactiona repede :doh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

mai bine mai asteapta putin timp ca sa ii spui ce simti...e posibil ca ea sa nu primeasca prea bine "vestea" avand in vedere ca s-a despartit de curand de prietenu' ei......dar e foarte posibil ca si ea sa simta ceva pentru tine...lasa lucrurile sa decurga normal :doh:....mult succes

Share this post


Link to post
Share on other sites

am sa las lucrurile sa decurga normal...sper sa nu faca alt baiat pasul inaintea mea.

 

 

 

nume meu este danny...kal-el este mai mult ca o semnatura pentru mine.:doh:

Edited by lionelmessi17

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poti sa fi tu Fat-Frumos sau Brad Pitt, tipa nu o sa te vrea ca un viitor iubit.

De ce?

Pentru ca relatia ta cu ea a decurs altfel din ce povestesti.Pentru ea nu esti decat ceea ce nu a putut gasi in prietenul ei.

Un punct de sprijin, un umar pe care sa se planga, un caiet gol pe care a asternut toate visele, figurile, lacrimile, povestirile, dorintele, tot ce nu i-ar zice unui iubit.

 

Sorry.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arata-i ca o placi si ca iti doresti sa fii cu ea, spune-i ! Cel mult o sa te respinga spunandu-ti ca te considera ca pe un frate (varianta lui Necro19). Si atunci vei sti ca e cazul sa-ti indrepti in alta directie sentimentele. Dar sansa ta este acum.

Edited by Pippo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va multumesc foarte mult pentru sfaturi din fericire am urmat unul singur si acela de a-mi stopa ganduri fata de aceea fata, si de a ma gandii la ea doar ca la o prietena apropiata.nu vreau sa imi pun in joc prietenia cu ea doar pentru acest fapt.probabil imi este frica sa nu prierd.Deci am sa raman doar prietena pentru ea.

 

 

Va multumesc pentru sfaturile voastre.multa noroc in continuare. :doh:

 

 

 

P.S.moderatorii pot inchide subiectul :yes:

 

 

 

 

 

Cu respect kal-El

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×