Sari la conținut
Forum Roportal
soimos1

Pe agenda zilei. Evenimente interne.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acum 53 minute, Vriies a spus:

Am impresia că nu ai înțeles tu despre ce era vorba aici. Nu era vorba despre morții pe care-i îngropi. Ci despre faptul că cei care sunt antivaccinare vor interpreta tot timpul în mod greșit statisticile. Cearcă să înțelegi rezumatul pe care l-am făcut mai sus din raportul DREES, citește și linkurile, apoi mai discutăm.

Cum interpretezi dumneata eficienta vaccinului de 96% cand vaccinatii se imbolnavesc pe capete si mai si mor? 

Editat de titi_greucean

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
6 minutes ago, titi_greucean said:

Cum interpretezi dumneata eficienta vaccinului de 96% cand vaccinatii se imbolnavesc pe capete si mai si mor? 

Oki, tu ai un discurs civilizat. Deci îți voi răspunde la fel.

1. Prima observație pe care ți-o fac este că ai greșit mai sus statuând că: „vaccinatii se imbolnavesc pe capete si mai si mor”. De fapt, până acum, a fost chiar invers, anume că nevaccinații s-au îmbolnăvit pe capete și au murit! Și asta într-o proporție covârșitoare, adică, cam 90% din cei care au făcut covid și au murit din cauza asta au fost cei nevaccinați, comparativ cu cei vaccinați. Sigur că, în ultima luna, cel puțin, în Europa raportul s-a schimbat. 

2. Eficiența vaccinului (Mă refer la Pfizer și Moderna) a fost estimată la început, conform studiilor inițiale, ca fiind aproximativ pe la 95%. Acum, în urma noilor variante/tulpini, probabil că eficiența nu mai e de 95%, ci mai scăzută. Dar totuși, variantele vechi de vaccinuri încă constituie o armă, să zicem așa, în lupta cu coronavirusul.  Și da, probabil că e necesar un nou tip de vaccin, care să fie mult mai eficient la noile tulini. 

Oricum, dincolo de vaccinare, nu văd altă soluție pentru a scăpa de acest virus la scară mondială. Tu o vezi? 

  • Like 2
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Are discurs civilizat, adevărat, dar cade în capcana lecturilor neverificate. E bine sa citim mult dar e important, chiar esențial sa verificam autorii sau emitenții opiniilor. Competenta lor sau, în acest caz, orientarea politica. 

Scoala putina. Dar avem drepturi, nu? 

  • Like 1
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 8 minute, titi_greucean a spus:

Cucoana, mai bine scoala putina decat minte putina. 

E orbire, ei trăiesc intr-o bula, nu te supăra pe ei, nu văd dincolo de știrile oficiale și statistici. Statistica e o știință frumoasă, dar nu se gândesc că poate fi manipulată, sunt in aceeasi situatie ca Ceaușescu, care a crezut până în momentul în care a fost împușcat că planurile care i se raportau reprezentau realitatea și că poporul îl iubea si era mulțumit de modul în care era condus. Era prea fascinat de ceea ce-si dorea ca sa mai fie capabil sa vadă adevarul. Dacă ar lăsa la o parte statisticile și ar vedea oamenii ca pe niste ființe, nu ca pe niste cifre seci, dacă ar discuta cu cat mai mulți   oameni care au trecut prin spitale, s-ar convinge cât de corupt e sistemul si ca cei mai mulți eroi sunt, de fapt, călăi în toata splendoarea. Nu le strica corola, vezi-ți de drum!     

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am tot intrebat pe acest forum dar și în real: care este adevărul? Cine a inventat pandemia și de ce? 

Nu a răspuns nimeni. Pana nu va puteți explica concepțiile, ma scuzați. Nu am de ce sa cred ca spuneti realități. 

  • Like 1
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Și la ce ți-ar folosi răspunsul? E ca și cum o furnică aflată sub talpa unui elefant s-ar întreba de ce are trompă.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://evz.ro/eroare-periculoasa-sute-de-persoane-infectate-cu-covid-19-au-fost-informate-ca-rezultatul-testului-este-negativ.html  

"Un laborator important din Australia le-a spus, în mod incorect, celor 400 de persoane că rezultatul testului lor de coronavirus a fost negativ în ziua de Crăciun, când de fapt au fost testați pozitiv privind infecția cu coronavirus.     Laboratorul responsabil, cu sediul la Spitalul St. Vincent din Sydney, a trimis rezultate incorecte în seara zilei de Crăciun, spunându-le oamenilor că nu sunt infectați cu virusul. Rezultatele au fost corectate în dimineața următoare, lucru pe care laboratorul le-a pus pe seama unei erori umane."

*Se mai intampla des ca pacientii au acte false ca s-au vaccinat ca sa intre in spital, in realitate nu sint, n-au fost si asta va produce dezastrul la care n-a vrut sa ajunga omenirea.  De acum vor muri la mare gramada, mic-mare, case intregi, comunitati intregi vor disparea.    Se va da si vaccinul pe bani ca pan-acum au expirat multe pe rafturile congelatoarelor.   Prostia se va plati scump si singurii vinovati sint mortii, cred ca-i clara situatia.   Nu mai e nevoie de date statistice de nici o culoare.    Americanii au  "database"  de la armata care au stat sa serveasca populatia care s-a prezentat pentru vaccinare.   Poate sa scoata acte de unde vor de acum incolo, se vor sterge cu ele unde doresc.   Nu vor beneficia de tratament in spitale.* 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

COVID Christmas in French ICU: Fear, fatigue and regret

a00a9b4666ace0e2c7d2dc3f966e1bb7

From the intensive care ward in France where he is spending the holidays, COVID-19 patient David Daniel Sebbagh said he has one overriding regret: that he didn’t get vaccinated.

“The vaccine, it’s not a danger,” the 52-year-old said as he lay in a Marseille hospital. “It’s choosing life.”

https://www.yahoo.com/finance/m/2d60a5e1-8cd2-326d-8ae8-39db55c2967f/covid-christmas-in-french.html

*Omul decide, alege viata sau moarte!!!*

 

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×