Sari la conținut
Forum Roportal
soimos1

Pe agenda zilei. Evenimente interne.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ciuca-Maciuca tocmai a fost  prins cu mata-n sac.Scrie  in CV  ca a participat in Batalia de la Nasiriyah in mai 2004.

https://www.hotnews.ro/stiri-defense-23444682-cine-este-nicolae-ciuca-propus-ministrul-apararii-militar-cariera-cunoscut-generalul-desertului-condus-irak-prima-batalie-soldatilor-romani-dupa-doilea-razboi-mondial.htm

Citat

Batalia de la Nassiria (Irak, mai 2004), în care trupele românești au fost conduse de Nicolae Ciucă, este prima batalie la care soldații români au fost combatanți activi dupa al doilea război mondial.

Pe site-ul MAPN nu mentioneaza nimic de Nasiriyah! 

https://www.mapn.ro/conducere/ministrul_apararii/
In 2003 scrie ca era director OCE/EXDIR in cadrul misiunii ISAF, pe Afganistan, si ca din ianuarie 2004 a devenit comandant al batalionului de infanterie in Irak. 

Citat

 


2003 - conducător/director al exerciţiului OCE/EXDIR, în cadrul misiunii ISAF;
ianuarie 2004 - iulie 2004 - comandant al batalionului infanterie participant la misiunea din Irak;

2004 - Cursul de relaţii civil-militari din Europa de Est şi Asia Centrală, Hulburt, Florida, SUA;

2003 - Doctor în ştiinţe militare cu lucrarea "Dimensiunea angajării Armatei României în operaţii întrunite multinaţionale", UNAP, Bucureşti;

 

 

 

 

 

 

Dar Batalia de la Nasiriyah s-a desfasurat in martie-aprilie 2003, care a fost doar intre americani si irakieni. Mentioneaza ceva de Scorpionii Rosii, dar batalia a fost in 2003, nu in 2004.  

https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Nasiriyah

Oricum, incepe sa-mi para si asta dubios. Cand ziceam ca o sa ajungem sa-l regretam pe Citu cu trecutul sau de betivan drogat sau pe Orban cu trecutul sau de politruc penal , ba chiar si pe Dancila agramata,   nu m-am inselat. O sa vina premieri din ce in ce mai prosti si mai dubiosi. Suntem condamnati fratilor!

 

 

 

Editat de warmonger2020

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E clar, avem   jurnalisti cu creiere de gaina. 

https://www.fanatik.ro/cum-i-a-condus-nicolae-ciuca-pe-scorpionii-rosii-in-batalia-de-la-nassiria-am-ordonat-foc-si-toata-lumea-a-tras-19783943

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-18961318-noul-sef-armatei-dupa-batalia-nasiriyah-teama-iti-putere-dumnezeu-protejeaza-cum-poate-mai-bine-poveste-oameni-carora-bubuit-ureche.htm

 

Ma tot intreb, cum dracu eu care am master nu sunt angajat la vreo redactie, si in schimb sunt angajati niste prosti care habar nu au sa verifice pe Wikipedia sau sa stie data exacta a unei batalii? CUM? 

Editat de warmonger2020

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
8 hours ago, warmonger2020 said:

Mai tovarase, incuie-te la geaca "capitalista" de piele ca ti s-a descuiat fermoarul la piept si ti se vede tricoul comunist cu steaua rosie  cu sigla si ciocanul.  :lol2:

Stiu ca ai PSD-ul/PCR-ul la inima si iti doresti sa puna cu PNL de un nou USL ca pe vremuri, doar ai votat cu Iliescu, cu un criminal comunist dovedit care a omorat mii de oameni la revolutie si mineriade.    Pana la urma, te-ai nascut comunist, o sa mori comunist.  :) 

Esti de condamnat  pentru ce ai facut in anul 2000, tu si cu inca vreo 6 milioane de comunisti puri-sange. Aveam o parere mai buna despre cei care au votat Vadim care avea discursuri anti-CORUPTIE si plus de asta, el n-a ucis pe nimeni si nici n-ar fi putut, oricat promitea la misto niste executii pe stadioane, dar am o parere si mai buna despre cei care au anulat votul sau au absentat.

Un capitalist liberal pur sange nu voteaza comunisti, si mai ales nu ditatori comunisti si criminali care au dat jos alti dictatori printr-o lovitura de stat. Punct. 

Esti un comunist si asa vei ramane mereu in fata mea, de aia o sa-ti spun de acum inainte "tovarase Vriies"....pana te saturi si imi dai ignore.  :lol2:

 

Comunist ești matale, bre, care l-ai votat pe Vadim comunistul și nebunul pe deasupra. De fapt, cine se aseamănă se adună. 

Editat de Vriies
  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Actorul Marius Manole anunță întrarea în politica alături de USR. 

II dau 3 luni de activitate scurta și intensa. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 1 minut, Enki a spus:

Sa nu devina si el vreun Rares Bogdan. 

Inegalabilul și incomparabilul Rareș Bogdan. 

Mai degrabă ca și Moise Guran. Care și-a ratat și cariera în radio cu aceasta ocazie 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 5 ore, Vriies a spus:

Comunist ești matale, bre, care l-ai votat pe Vadim comunistul și nebunul pe deasupra. De fapt, cine se aseamănă se adună. 

Eu in anul 2000 aveam 6 ani si eram la gradinita. Nu stiam cine dracu erau Iliescu si cu Vadim. :D 

Vadim poate ca era si el comunist, dar mai mult de a fi editor si de a inchina ode Elenei Ceausescu, nu a facut atat de mult rau pe cat a facut Iliescu.  

Iliescu a fost raul cel mai mare, a fost mana dreapta a Ceausestilor , el i-a dat jos, el a falimentat tara si a omorat mii de oameni la revolutie si mineriada.  Iar tu l-ai votat si daca exista viata dupa moarte, vei fi aspru judecat pentru asta. Ai votat un comunist criminal si cu asta basta.

Esti un comunist bre. 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 3 ore, Rodica` a spus:

Actorul Marius Manole anunță întrarea în politica alături de USR. 

II dau 3 luni de activitate scurta și intensa. 

Eu cred ca mai degraba se desfiinteaza USR in 3 luni. 

In curand multi membrii din partid, inclusiv Barna, ii vor contesta autoritatea lui  Ciolos pentru slabiciunile sale si esecul de a negocia un guvern de coalitie cu PNL.  Tocmai datorita lui si a lui Barna care i-a retras de la guvernare, USR-istii s-au lins pe bot de la ciolan definitiv, plus ca au pierdut si o gramada de voturi.  Nu  o sa-i mai voteze multi  fiindca sunt scarbiti de incompetenta.  Dar stai sa vezi cand vor avea de dat socoteala investitorilor, donatorilor ,  ONG-urilor si multinationalelor care i-au finantat fiindca  cheltuielile pentru campania electorala ca sa obtina 15% au fost cam mari si vor trebui sa dea banii aia inapoi. Ori dupa 9 luni de guvernare nu cred ca au furat suficient de mult. 

 

Partidul o sa se scindeze si unii vor emigra la  PNL, altii chiar la AUR, iar unii vor deveni independenti. 

Orice ati paria pe USR e un pariu pierdut din start. 

S-a terminat, e gata partidul asta. 

AUR este acum miezu' atentiei! 

Editat de warmonger2020

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×