Sari la conținut
Forum Roportal
soimos1

Pe agenda zilei. Evenimente interne.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Acum 10 ore, gargbird a spus:

Desigur!  Gândește-te numai la ce înseamnă, de fapt, BOR: peste 14.000 de biserici și mănăstiri, CU TERENURILE AFERENTE, cu hotelurile, afacerile, pelerinajele, cu zecile de mii de clerici PLĂTIȚI DIN BUGETUL DE STAT, etc.  Mafia siciliană?! Pistol cu apă!   Visez la ziua în care voi vedea ce am văzut în Scotland: o biserică transformată în pub! 

Conducerea cimitirelor, la fel monitoreaza de aproape, mai ales in orase mici unde se stie unde este fiecare locuitor.  Rudele care au emigrati si au morti in cimitir, imediat au fos scosi de acolo din groapa si locul revandut desi s-a platit taxa respectiva anuala si tot cel i se cuvine dupa calculele lor.   Mai nou se inroapa ortodoxi romani in cimitirul catolic maghiar ca este un loc mai in fata intre morminte elegante ... si morti celebri. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 4 minute, Rodica` a spus:

 

Sa punem si aici acest video. Macar sa stie si Olga despre ce vorbim.

 

Merge si la Religie :triniti:

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Sa punem si aici acest video. Macar sa stie si Olga despre ce vorbim."

Multumesc pentru video, mai vad cate ceva nou din Bucuresti, insa mi-e greata de ceea ce presupune ca i se cuvine mai multi bani publici.    Asta nu-mi place deloc.  La copiii nu se cuvine NIMIC decat pedeapsa si saracia, la barbosii mafioti trebuie mai mult, ma rog pentru ei sa le ia DRACU' pe toti, COVID'u acum cu ocazia inghesuielii celori fara judecata multa.

Poate sint moderata si din cauza asta, daca pentru Napoleon am fost, el Imparatul a separat de STAT imediat Biserica, asa este si in America, popii traiesc din ce primesc de la oameni.  

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:meeting:  Am terminat vizionarea, cred ca si altii au vazut din Uniunea Europeana, de aici pierde ROMANIA mult pe toate laturile.    Pana biserica primeaza intr-un Stat, Satana conduce iar oamenii sint neglijati, mai mult de acum incolo pot imagina ca vor ridica statui din aur ca a lui Buddha sa fie vizibil si din Rai :lol2:  fiecare din acei sarlatani binecuvantati se Lucifer.  Poporul este furat, trisat, mintit, exploatat la sange de acesti jegosi la caracter, sper ca se spala.   Mai scriu ziarele ca lumea plange dupa vre-unu care moare!!!  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Umbla vorba ca pnl ar fi dispus sa refaca coalitia cu usr dar cu un premier de la ei. Ar insemna ca Ciolos sa isi depună mandatul si sa desemneze pnl un premier. Sa vedem la cine se inteleg, Cum ar fi ca la negocieri sa spuna un nume, cu care sa fie de acord si usr, si apoi sa se suceasca si la nominalizare sa il scoata tot pe Citu din buzunar? Eu ii vad in stare.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×