Sari la conținut
Forum Roportal
soimos1

Pe agenda zilei. Evenimente interne.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

1 hour ago, Stu' said:

Mă confunzi, Vri. Am avut eu la viața mea profesori la logica, dar tu nu te afli printre ei.

 

Suntem de la egal la egal la acest capitol, cel puțin.

Așa că hai sa o lasam așa și să nu batem apa in piua aiurea. 

 

 

Nu te confund, dragă! Însă câtă vreme tu pui problema în acest mod, fugind de colo până colo în mod echilibristic pe scara logicii, îți răspund și eu cu aceeași monedă :laugh: Ce să zic, ai avut „profesori la logică”...Halal! La care „logică” și când și unde anume ai studiat tu această disciplină în mod temeinic și organizat? Că la asta m-am referit.  Și n-am zis că m-aș erija în profesorul tău de logică, doar ți-am zis că  în trecut te-am ajutat mult cu problemele de logică și dacă vrei te ajut și acum, no problem. 

Poate tu bați apa în piuă aiurea. Care egal? Tu n-ai la tine principiile elementare de logică și vrei să fii „egal”? Dincolo de faptul că n-ai înțeles condițiile de necesitate și suficiență, la tine argumentarea se reduce la „Ha ha ha ha„ și că  „Dumnezeu nu bate cu bata. Asta este valabil și pentru atei” și  „hai să ieșim în stradă să ne-o dăm în freză”.  

1 hour ago, Stu' said:

 

- ignora sursa, informația e reală, doar presupunerea poate fi din balon : https://www.comisarul.ro/articol/alarma!-ce-porcarie-coc-dragnea-si-basescu-dupa-te_988667.html

 

Cum adică, să ignor sursa și pe ce bază afirmi că această informație ar fi reală? 

Și chiar dacă ar fi așa, cu ce minimalizează asta dezideratul pe care l-am propus eu? Anume că singurul lucru care ar putea schimba ceva, ar fi o conștientizare a situației (la nivel de populație), urmată de o  ieșire masivă la vot în orașele mari. Și că dacă populația din arealul României nu înțelege necesitatea de a merge la vot, atunci ne merităm soarta.

Editat de Vriies

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alianţa 2020 USR PLUS a câştigat la Curtea Supremă dreptul de a candida la alegerile europarlamentare, după ce BEC respinsese ieri dosarul alianţei. Decizia este definitivă.

Citeste mai mult: adev.ro/po28pj

 

__________________________________________________________

15 hours ago, Stu' said:

Așa că hai sa o lasam așa ... 

___________________________________________________________

Recunosc faptul că am cam plusat și exagerat. Până la urmă mânuiești logica suficient de bine, nu asta e problema. M-au ofticat oleacă aprecierile tale, cum că aș fi naiv să mai cred în necesitatea de a merge la vot când situația o cere. Mă rog părerea ta și asta mai puțin contează. Însă coroborat cu faptul că am rămas cu o oareșce frustrare de atunci de când m-ai făcut nesimțit, nefiind vreun sfânt, m-am gândit să-ți fac același gen de cadou. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Când fac pe cineva naiv sau nesimțit, nu înseamnă că asta îl caracterizeaza la modul general. Așa cum am făcut-o pe E. insuportabila, in ceea ce privește faptul că se baga între alții, când se cearta, așa, de ,,pop corn''.

Nici eu nu sunt și nu am de gând să fiu perfecta. Așa că și eu sunt uneori naiva, nesimțită, impulsiva, ironică, etc și ce mai vrei tu. Ce nu pot sa fac, însă, sa îmi retrag cuvintele atunci când am zis ce am simțit ( chiar de puteam să nu zic nimic) sau sa îmi las sa îmi fie vorbele răstălmăcite. Atât. In rest, nu țin ranchiuna după momentul fierbinte și știu să comunic cu oamenii imperfecți, așa ca mine. Îmi cer scuze doar atunci când nu am fost corectă fata de persoana in cauză și mă simt vinovată .  Însă nici nu am sa trec peste chestiile care mă deranjează fara sa le taxez și fără să spun verde în față cum mă fac să mă simt. Și cine nu mă accepta așa sau nu mă place, este liber să mă ignore. Iar când nu o fac, dar insistă cu răutățile și ranchiunile- incep sa ignor eu, nu stau sac de box la infinit.

In ceea ce privește naivitatea, să știi că nu ești singurul pe care l-am făcut așa în acea zi. Și în ultima perioada, de altfel, strict contextual, in sensul că , psd-alde au făcut atâtea porcarii și abuzuri, încât nu își mai permit să piardă puterea. Da, bineînțeles că e important sa votezi, dar asta nu înseamnă că în acest context, sigur mai este suficient atât lucru. Din contra. Și avem multe instrumente prin care acționează și pot acționa - cel mai nociv fiind sclavul CCR.

 

 

Editat de Stu'

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa o maturizeze politic cineva pe O.B., că altfel mâine ne vorbește despre drepturile extratereștrilor!

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 2 minute, Stu' a spus:

Sa o maturizeze politic cineva pe O.B., că altfel mâine ne vorbește despre drepturile extratereștrilor!

:laugh: Mortal! Nu stiu cine-i O.B, dar orice-i posibil in lumea asta, desi nu toate ne sunt de folos...!

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/pnl-a-decis-lista-candidatilor-pentru-alegerile-europarlamentare-2019-1097875

PNL deschide lista candidaților pentru europarlamentare cu un om din afara partidului: moderatorul de televiziune Rareș Bogdan. Lista a fost validată joi în Biroul Executiv Național al PNL.

Rareș Bogdan este urmat de primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, iar pe locul al treilea este acutalul europarlamentar Siegfried Mureșan, purtător de cuvânt al PPE.

Pe locuri eligibile se regăsesc și Vasile Blaga, Daniel Buda, Adina Vălean, Gheorghe Falcă sau Cristian Bușoi.

Lista supusă votului conţine următoarele nume, în ordine: Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Valean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Ţurcanu, Violeta Alexandru.

Lista a fost aprobată cu 32 de voturi "pentru" şi un vot "împotrivă", înregistrându-se şi două voturi nule.

 

PNL-ul e disperat sa isi mai atraga simpatie, si ce metoda mai buna decat sa te alipesti de un simbol anti-psd cum e Rares Bogdan.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E orator f bun Rareș Bogdan și nu este nici prea diplomat, așa că bombardează PSD fara mila și fără rezerve .

Până și de Salvini imi e milă, daca ajunge Rareș Bogdan in PE :))

E de-a lui Guy V., vorbește cu înflacarare, așa cum iubește romanul ,,adevarat'' sa i se vorbească. Până și Dragnea în vremurile lui bune e mic copil pe lângă el la capitolul asta.

Sunt curioasa cui din PNL i-a trăznit ideea sa îl coopteze .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pe mine m-a oprit o cunostinta pe strada si mi-a zis sa-i dau o semnatura si datele din C.I., pentru PNL. I-am zis ca nu, ca nu le dau nimanui si am avut impresia ca s-a suparat pe mine! Strangeau semnaturi pentru aceste alegeri.

Banuiesc ca si in Cluj au facut asta. 

M-a surprins faptul ca Rares Bogdan a aparut ca prim reprezentant al PNL-ului si ca a ales sa fie politician!

Editat de Lucia N

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu ma bucur. 

Are șanse mari să unească opoziția și să ofere oratorică și clasei sociale mai aproape oarecum de PSD. 

Semnăturile se strâng pentru a putea participa la europarlamentare. Votul e abia in 26 mai. Multi cer sa fie atunci și referendum pe justiție, dar nu știu dacă Iohannis il va convoca.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

e de pe FB postarea, e de urmarit daca se adeverste, ca nu e ceva chiar de exclus sa aplice, mai ales dupa incercarea timida cu asasinii fiorosi de la Athenee Palace , cand doar a incercat marea cu degetul

DRAGNEA ISI VA INSCENA CEVA. (POSTAREA BLOCATA)

Il studiez pe Dragnea ca pe o insecta de multa vreme. Individul nu este vreun geniu si nu poate ascunde niste lucruri pentru cineva vigilent. Vad ca face teasing in fiecare discurs despre cum este el atacat constant, despre cum o entitate obscura doreste lichidarea lui fizica si cum el totusi rezista in lupta cu fortele care vor raul Romaniei bla bla.

Long story short, sunt aproape sigur ca Dragnea va folosi o tehnica veche de cand lumea si pamantul. Dragnea isi va inscena ceva ajutat de prietenii lui rusi. Nu stiu exact ce dar va rog retineti acest lucru:

Dragnea isi va inscena ceva pentru a se readuce calare pe un cal alb in sondaje.

Poate un atentat, poate un accident, poate altceva la care nu ma pot gandi dar cu siguranta va fi ceva spectaculos, ceva care sa nu poata fi contestat. Nu m-ar mira ca altii sa moara si el sa scape ca un erou. Are nevoie sa faca asta, are nevoie sa apara ca eroul roman care lupta cu agenturile straine, eroul care a suparat interesele internationale obscure care vor ca Romania sa ramana in genuchi si alte bullshituri de gen. Ca la comanda televiziunile aservite vor lega si alte evenimente intr-o insiruire logica care ii va face pana si pe cei mai rationali sa isi puna intrebari. Vor tine toata tara cu sufletul la gura, va fi tensiune zile in sir atent gandita de specialistii rusi iar la final Dragnea va iesi victorios in lupta cu raul.

Postura de erou-victima este singura care il poate readuce in piata. Individul este terminat si victimizarea este ultima carte pe care o mai poate juca in afara de dictatura pe fata.

"Au vrut sa il lichideze maica. A marit pensiile, salariile si au vrut sa il lichideze. Saracu' Dragnea. Romania e colonia americanilor si europenilor maica"

Nu mai insist, ati prins ideea. Vom vedea daca timpul imi va da dreptate

Postarea asta ramane aici (cel putin pentru moment) !!!! Multumesc celor care au salvat-o.

Editat de Enki
  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×