Sari la conținut
Forum Roportal
soimos1

Pe agenda zilei. Evenimente interne.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

La 23.11.2018 la 22:06, LuciaD a spus:

Primul Ministru al Romaniei nu este asa cum il descrii tu si cei care-s impotriva ei, ci este un om integru, moral si patriot. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din creștinism, unii români au învățat doar ioaneala că trebuie să spele cu șorțurile picioarele americanilor, cele cu care își zdrobesc aliații pentru vina că nu sunt la fel de criminali.

Colaboratori din popor "și-au asumat" deja în mod evident. Din instituțiile de "securitate", la fel.

Iată acum pe Președintele României asumându-și un cuvânt care va deveni de tristă amintire la fel ca și "tovarăș", "securitate" sau "comunism" doar din cauza perversității regimului: cuvântul "educație". În mod normal, educația este un proces prin care copiii învață să respecte drepturile omului și să se bucure de ele. Un proces transparent organizat de adulți specializați și legitimați și care poate să presupună nu doar informare ci, câteodată, și un minimum necesar de coerciție.

Dar, pentru o "educație" ca cea din prezent, făcută abuziv cu biciul și împotriva democrației ar vrea Președintele să își asume responsabilitatea? Sau pentru altceva, din viitor?
Sigur nu se va rușina peste câțiva ani cu această asociere?

*

Cine ridică biciul, de bici va pieri, nație creștină.

Și cine sunt aceștia ce ridică biciul? Biblia îi numește iudei sioniști și descrie filosofia regelui lor în Regi cap 12:

...şi au zis cei ce crescuseră împreună cu el [regele iudeu]: "Aşa vei grăi poporului: Degetul meu cel mic este mai gros decât mijlocul tatălui meu. Tatăl meu v-a biciuit cu biciul, iar eu vă voi bate cu scorpioane". Şi i-a plăcut lui Roboam acest cuvânt şi a răspuns el poporului în felul cum l-au sfătuit cei ce crescuseră şi copilăriseră împreună cu el. Şi a zis tot poporul, fiecare cu vecinul său până într-un om, şi au strigat toţi cu glas mare şi au zis: "Nici o parte n-avem noi cu David, nici o moştenire cu fiul lui Iesei! 

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Guvernarea PSD la bilanțul de doi ani

 

1. Ce este

La doi ani de când PSD-ul a câștigat alegerile parlamentare din 2016, cu un program ambițios și „generos” de rupea gura târgului, bilanțul arată că PSD s-a priceput mai bine să mărească salarii și pensii (asta n-ar fi neapărat rău) și să facă legi „slabe” sau „părtinitoare” (asta ca să ne exprimăm eufemistic), decât să treacă la construcții de autostrăzi, spitale sau la investiții în sfere cu adevărat importante. 

Un bilanț la doi ani, făcut de „Adevărul”, încearcă să sondeze ce a areușit să realizeze PSD-ul din tot ceea ce a promis, adică atât plusurile cât și minusurile respectivei guvernări, pe care noi, boboru, o trăim cu speranța mioritică și sinceră de mai bine. 

https://adevarul.ro/economie/stiri-economice/guvernarea-bilantul-doi-ani-facut-psd-promis-obiective-ratat-restante-mai-are-1_5c0efa07df52022f75548391/index.html?utm_source=newsletter&utm_campaign=Guvernarea%2C+la+bilanţul+de+doi+ani.+Ce+a+făcut+PSD+din+câte+a+promis%2C+ce+obiective+a+ratat+şi+ce+restanţe+mai+are%2FCărţile+de+identitate+româneşti%2C+bariere+pentru+libera+circulaţie%2FJefuiau+TIR-uri+care+circulau+cu+100+de+kilometri+pe+oră.+Banda+hoţilor+„acrobaţi”+a+fost+prinsă+pe+centura+Buzăului&utm_content=Newsletter-646402-20181211&utm_medium=email

 

2. Ce va fi

Ce-o să fie, ce-o să fie?

O să fie bucurie!

Și-om avea pe arătură

Numai capete de...(beep!)

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
11 minutes ago, Gaslight said:

Pe termen lung, cu siguranță! Poate în vreo zece-cinșpe ani...:laugh:

Ce zici, până atunci ne mutăm în Congo și-o luăm și pe Stu cu noi? Sau vine „Congo” la noi? :laugh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 20 ore, Stu' a spus:

Cu dedicație. 

 

Nu cu mult timp in urma, chiar cineva din forum zicea ca USR e un apendice al PSD.

E adevarat or ba ?

Si, se mai aude ca soros i-ar fi finantat pe baietii cu lozinci.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cumva ... intr-un fel sau altul. 

Cind te numesti Liviu Dragnea si foarte multa lume iti vrea capul, nu stii niciodata de unde va veni lovitura fatala.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×