Sari la conținut
Forum Roportal
soimos1

Pe agenda zilei. Evenimente interne.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Coordonatorul intervenției din Piața Victoriei își cere scuze public pentru violențe

Maiorul Laurențiu Cazan, coordonatorul acțiunii jandarmilor din Piața Victoriei, își cere scuze public față de protestatarii din Piața Victoriei care au fost loviți pe nedrept.

realitatea

********************

Ce valoare au scuzele???  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Au valoare scuzele lor: arată că au înțeles democrația, chiar dacă mai greu.

Gata cu monstruozitatea aceea cum că "violența în masă este legitimă".

 

În rezumat:

Militarii - unele agenturi și Jandarmeria - par să conspire ca să obțină un maxim de ură la adresa Guvernului PSD. Aș aminti și de Colectiv, care a avut un efect politic similar.

Guvernul nu prea are curaj a sancționa pe militari - la următoare "revoluție" riscă linșarea - cine o să-i mai apere? dacă nu de popor, atunci de agenți?

SUA pare anti-PSD prin unele declarații din presă. La fel și ziare din Marea Britanie și Germania. Chiar îi supără PSD pe aceștia?

Fifor gafează cu privire la unele interese militare ale SUA în România care în mod oficial nu există (bază cu rachete balistice?).

...vreau să spun că situația este prea complicată pentru decizii pripite 

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 34 minute, Lxn a spus:

Au valoare scuzele lor: arată că au înțeles democrația, chiar dacă mai greu. Gata cu monstruozitatea că așa este normal!

Militarii - unele agenturi și Jandarmeria - par să conspire ca să obțină un maxim de ură la adresa Guvernului PSD.

Ai pretentia sa ne placa sau sa iubim PSD-ul ... " așa este normal!"

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

:lol2:   ... si unde se complica treaba?   Incerc sa merg inapoi in timp in istoria traita de mine dar nu stiu care dintre conducatori era asa de iubit ... Dr. Petru Groza,  Gheorghe Gheorghiu-Dej, 

Nicolae Ceauseascu, Ion Iliescu, Traian Basescu, Emil Constantinescu, Petre Roman stiu ca era iubit de feme,i dar eu recent am aflat de cand e computer, eram plecata deja cand el era  "prima vioara" pe scena politica.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu știu când se complică lucrurile (cred că după '80?) dar văd că nu mai există de mulți ani voința de a se construi ceva mare în Ro, nici măcar acele lucruri cerute de poziția geografică.

Cel mai bun exemplu: Putin a propus României să devină redistribuitor de gaz rusesc, inclusiv către Ucraina (cu care nu a putut ajunge la un acord acceptabil).

În loc să construiască gazoductul prin care să distribuie către întreaga Europă gazul rusesc și, iată, chiar și gaz românesc, în România nu se construiește nimic! Toate conductele de gaz pentru Europa vor trece pe oriunde prin altă parte, la nord sau la sud de România: Marea Nordului și Germania, Marea Neagră și Turcia, Bulgaria...

TurkStream.jpeg

https://blacknews.ro/compania-de-stat-turca-botas-incepe-punerea-in-aplicare-a-proiectului-gazoductului-turkstream/

Ce am înțeles eu din asta: din România se va scoate pe cât posibil populația muncitoare, prin presiunea sărăciei (se scoate materialul uman cât de cât valoros prin fracking) și apoi, probabil, se sterilizează locul. Niciun motiv ca România să câștige vreun ban în plus peste planul de lichidare, care să îi prelungească agonia. Românii sunt cei sub embargo economic, nu rușii. (De asta nici nu ne complicăm cu trecerea la Euro.)

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1 oră în urmă, Lxn a spus:

Ce am înțeles eu din asta: din România se va scoate pe cât posibil populația muncitoare, prin presiunea sărăciei (se scoate materialul uman cât de cât valoros prin fracking) și apoi, probabil, se sterilizează locul.

Cum se sterilizeaza locul? Poti da citeva detalii?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu știu nici eu. Totuși, un motiv trebuie să fie pentru care nu se construiește nimic serios.

Să zicem, Casa Radio: a venit o firmă doar ca să o batjocorească. Dar de ce nu a făcut nimeni ceva din acea clădire, ce atâta zgârcenie? Vreau să spun: unde sunt investitorii majori în infrastructură? Autostrăzile...mai nimic, și acelea prost făcute, doar de ochii lumii și pentru secătuit bugetul? Se mai fabrică doar bunuri mobile, evacuabile?

Știu marii investitori ceva gen că nu are rost? 

 

 

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×