Sari la conținut
Forum Roportal
irca

Placinta cu dovleac

Postări Recomandate

Deja magazinele sint pline de zeci de soiuri de dovleacuri, de toate culorile si marimile, forme si gusturi curioase, de la alb la verde inchis de tot si imensi, unu mare poate sa fie si de 40 kg!!! Pacat ca majoritatea ajung doar ca decoratie si dupa Halloween sint aruncate pe drum!!! sparte sa se duca/elibereze spiritele rele unde vor :yahoo:

Femeile cumpara umplutura de placinta in conserva!!! adauga doar oua si o conserva de lapte superconcentrat si-l rastoarna intr-o farfurie de aluminiu cu blatul deja in ea, asa se cumpara, si in cateva minute e gata! Frisca din spray container si asteapta o batalie!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

-www_mancare_ro_6213.jpg

 

Placinte cu afine am cumparat pentru desertul traditional din cea fara zahar ca se gaseste totul in doua variatiuni cel putin, fara gluten e alta.

 

Nu-i greu de facut dar daca s-a oferit si la pret redus la jumatate sa se termine repede, de ce sa-mi mai murdaresc mana pentru 3 dolari. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Slide 1 of 15: March 14 is Pi Day, a holiday dating back to the 1980s to celebrate everyone’s favorite edible mathematical constant in the most delicious manner possible. Technically, you can celebrate Pi Day from morning till night, enjoying savory pies as entrees and sweet pies for dessert—so why not go all out? Here are some menu suggestions from The Takeout’s recipe archives (savories up first, then sweets) to help you observe the most hallowed holiday of the year.  Note to desktop users: If you’d like to view this story in a scrolling layout, you can narrow your browser window. You can also click “List Slides” at any time to see the full list and navigate to particular recipes.

March 14 is Pi Day, a holiday dating back to the 1980s to celebrate everyone’s favorite edible mathematical constant in the most delicious manner possible. 

14 Martie este Ziua Tartei in America din 1980.  Se pronunta "pai" exact ca litera greceasca "Pi" dar se scrie "pie" cand e vorbe de tarta sau un chart in statistica.

Voi cumpara una ca nu incep multe proiecte, ziua e scurta inca!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Rețeta cea mai simplă pentru Halloween: dovleac la cuptor

Desi este leguma americana n-am auzit pe nimeni sa manance in acest fel dovleacul aici in locul de origine.  Doar in acea forma de Pumpkin Pie si o supa crema este pomenit bunatatea, care atrage purcelusii salbatici in oras pentru ca sint decorate gradinile si intrarile in casa cu doveacuri sculptate.   Acele taieturi faciliteaza munca purcelusilor si le mananca pe toate!!!  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×