Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Poti sa mai pui in fasolica cimbru sau tarhon, ii da un gust fain sau o faci cu costita afumata

Am pus 5 frunze de dafin erau micute... o mana de cimbru(4 degete) si sunca afumata .

Tahroul ce e?

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E ok, daca-i pus cimbru tarhonul nu prea mai merge, care e tot o buruiana si merge la fasolica

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In legatura cu ceapa...

Tipa din ucraina mi-a zis ca si daca tii o scobitoare in gura nu mai lacrimezi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
In legatura cu ceapa...

Tipa din ucraina mi-a zis ca si daca tii o scobitoare in gura nu mai lacrimezi

nu tine figura cu scobitoarea.

Baga ceapa curatata, cateva minute intr-un castron cu apa rece.

Editat de crocobaur

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Baga ceapa curatata, cateva minute intr-un castron cu apa rece.

 

Una de aici mi-a spus ca ea curata ceapa in chiuveta cu apa ...

Eu tin ceapa in frigider si nu mai ustura!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

B-eRe practica o sa te faca sa nu mai suferi asa mult cand tai ceapa :pardon:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

aici e topicul de ceapa sau de fasole? :>

 

fasole batuta ( frecata, cum se zice pe la noi :o: ) , cand faci, frate? :pardon:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
aici e topicul de ceapa sau de fasole? :>

 

 

Fasole gatita sub orice forma merge de minune cu ceapa de orice culoare, cu ulei si otzet din care ai si vrei!!!! deci sintem On Topic doar vrem sa asociem elementele componenete!!!!

 

Mexicanii fac o fasole batuta de tot ai manca ... cu un pic de branza rasa pe deasupra, il servesc garnitura langa toate mancarurile aproape. Cred ca ceaunul lor de fasole nu e goala niciodata :pardon: precum oala italienilor cu apa de pasta ...

Editat de The Unknown

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am mancat-o in trei feluri:

 

Ciorba - fierb fasolea (arunc prima apa, am auzit ca asa trebuie), la a doua adaug un cub de legume si niste morcovi, spre sfarsit adaug ceapa prajita, un pic de sunca (bacon), sare, bulion. Si, neaparat, cimbru.

 

Fasole batuta - un fel de piure de fasole fiarta cu putina sare. Pun deasupra un strat de ceapa prajita cu bulion. Yum.

 

Iahnie de fasole - asta n-am facut-o niciodata, o facea mama. Fierbea fasolea, adauga sare si bulion (atat, din cate-mi amintesc), si era foarte buna cu muraturi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×