Dragos. 10 Raportează post Postat Octombrie 7, 2009 Poti sa mai pui in fasolica cimbru sau tarhon, ii da un gust fain sau o faci cu costita afumata Am pus 5 frunze de dafin erau micute... o mana de cimbru(4 degete) si sunca afumata . Tahroul ce e? 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Octombrie 7, 2009 E ok, daca-i pus cimbru tarhonul nu prea mai merge, care e tot o buruiana si merge la fasolica Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Dragos. 10 Raportează post Postat Octombrie 7, 2009 In legatura cu ceapa... Tipa din ucraina mi-a zis ca si daca tii o scobitoare in gura nu mai lacrimezi Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat Octombrie 7, 2009 (editat) In legatura cu ceapa...Tipa din ucraina mi-a zis ca si daca tii o scobitoare in gura nu mai lacrimezi nu tine figura cu scobitoarea. Baga ceapa curatata, cateva minute intr-un castron cu apa rece. Editat Octombrie 7, 2009 de crocobaur Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15031 Raportează post Postat Octombrie 8, 2009 Baga ceapa curatata, cateva minute intr-un castron cu apa rece. Una de aici mi-a spus ca ea curata ceapa in chiuveta cu apa ... Eu tin ceapa in frigider si nu mai ustura!!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Amarena 13795 Raportează post Postat Octombrie 8, 2009 tarhonul este dragoncello. Nu prea am auzit sa foloseasca italienii asa ceva. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Octombrie 8, 2009 B-eRe practica o sa te faca sa nu mai suferi asa mult cand tai ceapa Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Rodica` 6510 Raportează post Postat Octombrie 8, 2009 aici e topicul de ceapa sau de fasole? :> fasole batuta ( frecata, cum se zice pe la noi ) , cand faci, frate? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15031 Raportează post Postat Octombrie 8, 2009 (editat) aici e topicul de ceapa sau de fasole? :> Fasole gatita sub orice forma merge de minune cu ceapa de orice culoare, cu ulei si otzet din care ai si vrei!!!! deci sintem On Topic doar vrem sa asociem elementele componenete!!!! Mexicanii fac o fasole batuta de tot ai manca ... cu un pic de branza rasa pe deasupra, il servesc garnitura langa toate mancarurile aproape. Cred ca ceaunul lor de fasole nu e goala niciodata precum oala italienilor cu apa de pasta ... Editat Octombrie 8, 2009 de The Unknown Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Abbie M. 6295 Raportează post Postat Octombrie 9, 2009 Am mancat-o in trei feluri: Ciorba - fierb fasolea (arunc prima apa, am auzit ca asa trebuie), la a doua adaug un cub de legume si niste morcovi, spre sfarsit adaug ceapa prajita, un pic de sunca (bacon), sare, bulion. Si, neaparat, cimbru. Fasole batuta - un fel de piure de fasole fiarta cu putina sare. Pun deasupra un strat de ceapa prajita cu bulion. Yum. Iahnie de fasole - asta n-am facut-o niciodata, o facea mama. Fierbea fasolea, adauga sare si bulion (atat, din cate-mi amintesc), si era foarte buna cu muraturi. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri