Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
wuw

Test BERA+RMN

Rate this topic

Recommended Posts

Salut,

Am si eu nevoie de o mica informatie si-as fi recunoscator daca mi-ar raspunde cineva care a trecut prin asta. Am tinitus la o ureche si am ajuns la o clinica unde am fost supus mai multor teste (audiograma,timpanografie,bera) in urma carora s-a ajuns la concluzia ca nu am probleme cu urechea externa/interna/medie si nici cu auzul. Toate bune si frumoase pana la testul BERA unde s-a concluzionat ca TCC > 4.3 ms (adica un fel de timp de raspuns la niste impulsuri trimise catre nervul auditiv), TCC care ar fi mult peste limita normala.

Audiologul m-a sfatuit sa efectuez un examen RMN pentru ca verifica daca nu cumva in capu meu nu si-a facut loc un mic corp strain (neurinom) .

Abia acum apare problema pentru ca eu am in gura o punte dentara (ceramica pe suport de metal) iar intr-un dinte pe care se sprijina puntea am o mica bucata de ac folosit la curatarea canalului (s-a rupt si n-a mai putut fi extras, si sta acolo de mai bine de 3 ani). Am sunat la centrul de imagistica si mi-au spus ca nu vor sa-mi faca RMN-ul in conditiile astea,desi medicul stomatolog m-a asigurat ca mica bucatica de ac e cimentata si radacina dintelui nici macar nu ajunge in sinus,iar puntea n-ar trebui sa-mi zboare din gura pentru c-a mai avut cazuri care au trecut prin asa ceva si n-au patit nimic.

A facut cineva RMN cu o punte in gura (dar cu un ac?smile.gif )? Ar trebui sa repet testul ala BERA care ma scoate din minti?

Mersi

Edited by Mihai.gabriel

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×