Sari la conținut
Forum Roportal
Florin francu

Exista vreun leac ?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

salutare la toti.... am tot vazut ca se cer sfaturi pe aci in legatura cu iubirea cu dastea mai dureroase.... as vrea si eu un sfat daca tot ma aflu pe aci.....sa va spun pe scurt....... tocmai ma parasit prietena cu care am fost impreuna 6 ani.....stiu e destul de mult dar hei......si mie foarte greu sa trec cu ideea peste despartirea asta mai ales ca mia lasat un ultim mesaj pe messenger ca nu o sa mai vb cu mine niciodata. asta pt ca ea se afla in spania acum......ce as vrea sa stiu daca exista vreun leac babesc sa scap de aceasta durere? :D :D :) :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intrebarea ta suna de 16 ani... nu stiu cat va dura. Depinde cat de mult o iubesti si cat de legat erai de ea. Daca o iubeai mult va dura destul si va durea... ca dracu`.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

stiu ca suna aiurea intrebarea dar..........ma fac ca nu stiu...sau nu vreau........ dar e naspa sa zica ca nu vreau sa fiu cu ea cand de fapt pt ea am vrut sa fac ceva dar sa fie o surpriza la final dar se pare ca ea mia dat surpriza. si despartirea a survenit cand a ales sa ramana in spania definitiv ca asa isi face viitorul desii iam explicat ca tot ce am realizat eu pe aci a dfost pt amandoi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu vreau sa mai ma duc acolo pt ca am mai fost o data si vroia sa ramanem acolo si nici macar odata nu ma sustinut in ceea ce am vrut sa fac singur pt amandoi dar aci romania. iam spus ca pot sa realizez multe daca imi da un ragaz dar cand sai zic ca am reusit sa realizez ceva imi spune ca miam batut joc de ea si ca nu vrea sa mai vb cu mine......dar cred ca e altceva si mie frica sa mai caut niste raspunsuri.....ca ar avea pe altcineva acolo

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cauta cat mai repde activitati care sa iti ocupe mintea sa nu te mai gandesti la asta

 

gen : hobby, sport sau/si alta prietena

 

nu inseamna ca va trece imediat ... dar iti va fi mai usor si nu vei suferii pe termen lung

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×