mate-escu 0 Report post Posted September 29, 2009 Multi se plang ca o companie low-cost precum Blue Air are preturi destul de piperate. Poate de aceea, oficialii Blue Air incearca sa dreaga putin situatia. In primul rand, am auzit-o pe Oana Roman (reprezinta compania) la o emisiune ca Blue Air nu e low-cost, ci smart flying. Apoi au venit promotiile incepand cu luna septembrie: - Gratuitate la un bagaj de 20 kg - Preturi promotionale cam pe toate rutele, insa in diferite perioade. Spre exemplu, am gasit bilete pe ruta Bucureti - Roma cu 24 euro (taxe incluse): Pana la urma e bine sa ne plangem, altfel nu se deranjeaza sa ia masuri si in avantajul clientului. Share this post Link to post Share on other sites
roxannaa 0 Report post Posted February 18, 2010 de fapt in economie a te plange e a nu cumpara, nu a spune cuvinte :spiteful: si doar ca fapt divers - pt paste bucuresti-roma a fost doar cu vreo 10 euro mai scump la alitalia decat la blue air si ... scuze dar blue air e low cost, adica iti dau o apa, au ore proaste, avioane mai urate si toate inconvenientele generate de atitudinea lor de efort minim pt profit maxim. bine,eu sunt pentru low cost in general pentru ca e imoral sa (sau sa trebuiasca sa) platesc mai mult decat un salariu mediu pe economie in romania sa calatoresc rapid pana la roma in epoca asta :| dar trebuie sa stii la ce riscuri te expui cu low cost, si unul este refuzul lor de a-si asuma responsabilitatea pentru intarzieri, for example Share this post Link to post Share on other sites
Cristinick 219 Report post Posted March 10, 2012 Topic expirat. Inchis. Share this post Link to post Share on other sites