Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
mate-escu

Blue Air - promotii de toamna

Recommended Posts

Multi se plang ca o companie low-cost precum Blue Air are preturi destul de piperate. Poate de aceea, oficialii Blue Air incearca sa dreaga putin situatia. In primul rand, am auzit-o pe Oana Roman (reprezinta compania) la o emisiune ca Blue Air nu e low-cost, ci smart flying.

Apoi au venit promotiile incepand cu luna septembrie:

 

- Gratuitate la un bagaj de 20 kg

 

- Preturi promotionale cam pe toate rutele, insa in diferite perioade. Spre exemplu, am gasit bilete pe ruta Bucureti - Roma cu 24 euro (taxe incluse):

 

1178xnt.jpg

 

 

Pana la urma e bine sa ne plangem, altfel nu se deranjeaza sa ia masuri si in avantajul clientului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

de fapt in economie a te plange e a nu cumpara, nu a spune cuvinte :spiteful:

si doar ca fapt divers - pt paste bucuresti-roma a fost doar cu vreo 10 euro mai scump la alitalia decat la blue air si ... scuze dar blue air e low cost, adica iti dau o apa, au ore proaste, avioane mai urate si toate inconvenientele generate de atitudinea lor de efort minim pt profit maxim.

bine,eu sunt pentru low cost in general pentru ca e imoral sa (sau sa trebuiasca sa) platesc mai mult decat un salariu mediu pe economie in romania sa calatoresc rapid pana la roma in epoca asta :| dar trebuie sa stii la ce riscuri te expui cu low cost, si unul este refuzul lor de a-si asuma responsabilitatea pentru intarzieri, for example

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×