Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
P_alle

Facultatea de arte

Recommended Posts

Sunt in cls a XI-a,filologie, si nu stiu la ce facultate sa dau.M-am gandit la design de interior dar nu stiu daca e o meserie de viitor, daca s-ar cauta, daca merita sa fac facultatea asta.Parintii(ce-drept, sunt mai comunisti) spun sa termin cu prostiile("cine crezi ca iti da bani ca sa spui ce culoare sa-si vopseasca peretii?"), si sa merg la o facultate realista, nu sa ma intorc acasa dupa ce termin si sa n-am unde lucra.In schimb am prieteni care spun ca se va cauta, dar cu conditia de a ramane intr-un oras mare.Va rog, spuneti-mi cat mai multe despre designul de interior,chiar am nevoie:-S.

Share this post


Link to post
Share on other sites
"cine crezi ca iti da bani ca sa spui ce culoare sa-si vopseasca peretii?"

 

Asta a fost drăguţă :doh:

 

Depinde foarte mult de ce vrei tu. Şi eu sunt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut, ma puteti ajuta si pe mine cu urmatoarele ? Vreau sa intru la faculta de arte din tm sa ma specializez la grafica pe calculator (cred k mam exprimat bine :-s) dak imi puteti spune ce examene se dau pt admitere ?:-s

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cum au spus si ceilalti, nu parintii decid ce sa faci si cum. Dreptul si Medicina nu mai sunt ce erau odata. Am prieteni care sunt la astfel de facultati si regreta, pentru ca au fost obligati de parinti si cum tara noastra e in noroiul care e acum, nu prea mai ai sanse cu nimic.

Eu sunt la profil de bio chimie si acum trec clasa a XII-a si chiar nu urmez Medicina sau Farmacie. Imi plac stiintele, dar imi place mai mult arta. De 2 ani imi slefuiesc talentul serios. Desenez de la 4 ani, dar prin clasa a 8-a parintii m-au obligat sa ma las de hobby-ul asta "inutil".

Acum, eu nu mai au niciun fel de "putere de decizie" asupra mea, pentru ca mi-am gasit vocatia. Imi place arta si imi place sa desenez si chiar daca tu ai acel strop de pasiune, nimic nu mai conteaza. Ba chiar fac si bani din asta.

Design-ul se cauta si nu ai idee cat, dar in Romania nu prea. Imediat cum iesi din Facultate, si faci cateva lucrari criminale, o sa te ia alte firme din strainatate si acolo o sa o duci bine de tot. Romania nu stie sa aprecieze ce are.

***spun asta pentru ca am foarte multi prieteni si cunostinte care au fost la o astfel de facultate***

Prin urmare, daca tu vrei si iti place, nu ezita sa mergi acolo!

Arta se cauta cu disperare azi, crede-ma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×