Sari la conținut
Forum Roportal
Dimineata

Dezlegare de magie

Postări Recomandate

Nici decum sa nu apelati la descantatoare sa nu le puneti sa fac pacate. Cele mai destepte din ele nu fac nimic sa nu se puna in primejdie ci se duc DOAR la Biserica si se roaga.

Se poate citi Acatistul Mantuitorului IIsus Hristos

http://www.crestinortodox.ro/acatiste/6705...i-iisus-hristos

si Acatistul Sfantului Ciprian :

http://www.crestinortodox.ro/acatiste/6711...antului-ciprian

 

Intamplare:

"Pe Calea Victoriei, in plin centrul Capitalei, ca o strigare umila catre cainta, se afla Biserica Zlatari, care adaposteste mana facatoare de minuni a Sfantului Ciprian ...M-am intrebat ce-i determina sa strabata intreg Bucurestiul si sa vina aici cand, probabil, au o biserica si in cartierul unde locuiesc? Am adresat aceasta intrebare unei doamne de vreo 50 de ani: "Sfantul Ciprian ajuta la dezlegarea farmecelor, ocroteste de vraji si blesteme... razbunarea pune stapanire pe inimile oamenilor si ei apeleaza la lucruri diavolesti, care pot distruge un om, o familie. O vecina pe care o primeam in casa mi-a facut un astfel de rau. Cateodata observam eu ca se uita cam ciudat la sotul meu, dar imi ziceam ca poate mi se pare. Intr-o zi l-am prins pe baiatul ei care-mi punea niste bani marunti si ardei iute sub presul de la intrare. L-am intrebat ce face si mi-a raspuns ca asa i-a zis maica-sa sa faca. Pe atunci nu credeam in vraji, mi-am spus ca baiatul o fi vrut sa faca o gluma. Insa lucrurile s-au complicat... M-am imbolnavit asa, de pe o zi pe alta, ma certam cu sotul meu de la orice nimic... Nu mai puteam sa ma asez seara in pat, ca o forta uriasa ma imobiliza si ma chinuia. Imi mergea din ce in ce mai rau, eram la un pas de divort... Pe atunci nu credeam ca exista oameni care pot sa faca atata rau. Cand ii auzeam pe altii povestind, nu-i intelegeam, iar cand mi s-a intamplat mie, nu am stiut ce sa fac. Am spus duhovnicului meu si el m-a indrumat la aceasta biserica. Rugaciunile Sfantului Ciprian ajuta foarte mult, boala mea a regresat. De cand particip aici la Sfantul Maslu familia mea si-a recapatat linistea. Faptura aceea pe care o simteam ca o greutate pe trupul meu, cu care ma luptam si care nu-mi dadea voie nici sa tip, a disparut. Stiti ce mi-a zis femeia care mi-a facut rau cand a vazut ca incep sa-mi revin? .... Tonul ei trada o dezamagire. Eu n-am zis nimic, atata doar ca n-am mai primit-o in casa mea.i Marturisirea ei m-a infiorat, dar m-a si onorat pentru ca mi-a povestit lucruri atat de intime. In plus, mi-a starnit curiozitatea sa aflu mai multe despre acest sfant atat de cautat. "

Editat de Dimineata

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Da. mah, ce a zis, ca sint curios.

Ce a zis, scuza-ma n-am vrut sau ce? :o:

 

Tu ai dreptate să fii curios, căci şi eu sunt, nu citisem toată poliloghia şi mi s-a părut simpatic să spună "Stiti ce mi-a zis femeia care mi-a facut rau cand a vazut ca incep sa-mi revin?", ca apoi s-o lase fără răspuns. :meeting:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Tu ai dreptate să fii curios, căci şi eu sunt, nu citisem toată poliloghia şi mi s-a părut simpatic să spună "Stiti ce mi-a zis femeia care mi-a facut rau cand a vazut ca incep sa-mi revin?", ca apoi s-o lase fără răspuns. :o:

 

:roll:

 

Intr-o zi l-am prins pe baiatul ei care-mi punea niste bani marunti si ardei iute sub presul de la intrare. L-am intrebat ce face si mi-a raspuns ca asa i-a zis maica-sa sa faca. Pe atunci nu credeam in vraji, mi-am spus ca baiatul o fi vrut sa faca o gluma.

 

Si fii atenta ce mama denaturata, il trimitea pe ala micu' sa planteze vraji...

 

:meeting:

Editat de florianb

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Nici decum sa nu apelati la descantatoare sa nu le puneti sa fac pacate. Cele mai destepte din ele nu fac nimic sa nu se puna in primejdie ci se duc DOAR la Biserica si se roaga.

 

Deci rugaciunea nu are nicio valoare, hmm... daca dai bani la popa se dezleaga magia? Spune popa: aleluia, aleluia (adica ale cui?) si apare o vilisoara, un BMV si alte cele... Oare asta sa fie adevarata magie? Apropo, asta cum se dezleaga, stie cineva?

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

×