Diela 967 Raportează post Postat Septembrie 23, 2009 foarte rapid: biscuiti sarati cu pasta de branza almette sau philadelphia si rosii Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Rodica` 6515 Raportează post Postat Septembrie 23, 2009 pită de casă cu untură şi cu ceapă roşie. cine vrea si cu castraveti murati ca avem. cine vrea si cu mustar. :doh: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
adnana 105 Raportează post Postat Septembrie 24, 2009 Macaroane cu branza. Reteta nu o stiu dar o voi intreba pe mama mai tarziu. :blink: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15040 Raportează post Postat Septembrie 24, 2009 (editat) pită de casă cu untură şi cu ceapă roşie. cine vrea si cu castraveti murati ca avem. cine vrea si cu mustar. :blink: Mie-mi placea cu rosii si ardei gras cel mai mult .... chiar si cu castraveti proaspeti sau ridichi e excelent .... Daca vine la mine cineva, vrea mancare, aperitivele trec pana sa termine de zis Ce mai faci ....!!!!! Floricele de porumb inca n-am avut curaj sa pun pe masa .... Chiftelutele fac fata mereu, cred! Editat Septembrie 24, 2009 de The Unknown Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Abbie M. 6295 Raportează post Postat Octombrie 9, 2009 Saleuri Aluat de foitaj (de obicei sunt 2 foi la pachet oricum) Se dezgheata aluatul (durreaza vreo 10 minute), se unge cu un ou batut (cam o jumatate de ou pe foaie), se presara deasupra branza rasa sau cascaval ras, si chimen sau oregano. Se baga in cuptorul incalzit, se fac foarte repede. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
*fulgdenea* 54 Raportează post Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) foarte rapid: biscuiti sarati cu pasta de branza almette sau philadelphia si rosii si mie imi plac aperitivele astea sunt biscuiti sarati rotunzi pe care se poate pune un cubulet de branza telemea, felie de rosie, de castravete, ceva sunca moale, se pot orna frumos si sunt gustoase Editat Noiembrie 6, 2009 de fulgdenea Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lynxul_negru 3207 Raportează post Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Scuze ca ma bag, poate nu-i chiar un topic tipic pentru barbati, dar, cum la bucatarie snackurile cad in responsabilitatea mea :stars: , propun si eu vreo doua "rontaieli" pe care le-am invatat de la prietenii nostri italieni. Preferata mea este focaccia cu masline (o ruda pe nedrept uitata a pizzei) sau cu rosmarin, care se poate rontai atat simpla, stropita cu ulei de masline cat si unsa cu pasta de masline ori frecata cu un catel de usturoi si presarata apoi cu pulpa de rosii maruntita. Uitati focaccia de restaurant, aia facuta in casa este divina! Alta rontaiala simpatica este ceccina - un fel de turta facuta din faina de naut, apa, un pic de ulei de masline si rosmarin uscat maruntit. Se pot manca atat calde cat si reci, taiate in felii sau bucatele mici. Editat Decembrie 29, 2009 de Lynxulnegru Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Tzonki 0 Raportează post Postat Decembrie 29, 2009 Scuze ca ma bag, poate nu-i chiar un topic tipic pentru barbati, dar, cum la bucatarie snackurile cad in responsabilitatea mea :stars: , propun si eu vreo doua "rontaieli" pe care le-am invatat de la prietenii nostri italieni. Preferata mea este focaccia cu masline (o ruda pe nedrept uitata a pizzei) sau cu rosmarin, care se poate rontai atat simpla, stropita cu ulei de masline cat si unsa cu pasta de masline ori frecata cu un catel de usturoi si presarata apoi cu pulpa de rosii maruntita. Uitati focaccia de restaurant, aia facuta in casa este divina! Alta rontaiala simpatica este ceccina - un fel de turta facuta din faina de naut, apa, un pic de ulei de masline si rosmarin uscat maruntit. Se pot manca atat calde cat si reci, taiate in felii sau bucatele mici. :stars: Bun, bun... Da' poti sa postezi si reteta de Brownies, ca eu am uitat. :stars: Alea sunt snacksuri bune. :stars: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
lynxul_negru 3207 Raportează post Postat Decembrie 30, 2009 :stars: Bun, bun...Da' poti sa postezi si reteta de Brownies, ca eu am uitat. :stars: Alea sunt snacksuri bune. :stars: Pai eu postez doar ce stiu sa fac: focaccia si ceccina. Pentru brownies astept sa posteze reteta cine stie s-o faca. :stars: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Dany29 3 Raportează post Postat Martie 1, 2010 Idee nu am cum se numeste . Am invatat sa fac asta aici in Portugalia si e foarte yami yami .. :cheer: Ei spun paine prajita - cand de fapt e paine cu ou . Se foloseste paine mai teapana . Painea cu ou se taie in forme - de obicei dreptunghiulare sau triunghi ( cativa cm - cam marimea unui deget in lungime ) Cat timp e inca calda se pun feliute de cascaval . Urmatorul strat e din mezeluri - feliute de sunca sau salam , ce doriti . Apoi se pun feliute de rosii , ardei , ori castraveti murati . Se da pe rozatoare ou fiert deasupra si se adauga dupa preferinta , mujdei de usturoi . E ceva la care se poate folosi propria imaginatie si/sau improvizatie . E insa gustoasa si se prepara rapid . Pofta Buna ! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri