Sari la conținut
Forum Roportal
Ecaterina

Prelucrare imagine in Photoshop

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am nevoie de ajutor pentru a prelucra o imagine in Photoshop. Vreau sa creez o imagine compusa din doua poze. O poza care sa fie si background peste care sa pun o alta poza mai mica. Asta este usor :) Partea grea abia acum vine, poza mica care este pusa deasupra vreau sa aiba marginile pierdute (fade?!?!?!) in poza de background. Sper sa intelegeti ce vreau sa fac.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Am nevoie de ajutor pentru a prelucra o imagine in Photoshop. Vreau sa creez o imagine compusa din doua poze. O poza care sa fie si background peste care sa pun o alta poza mai mica. Asta este usor :spiteful: Partea grea abia acum vine, poza mica care este pusa deasupra vreau sa aiba marginile pierdute (fade?!?!?!) in poza de background. Sper sa intelegeti ce vreau sa fac.

CTRL+click pe layer-ul care vrei sa ai feather, ALT+CTRL+R sau redefine edge din select, modfifici parametrii dupa preferinte, dai ok, iar apoi trebuie sa inversezi ce ai selectat cu CTRL+SHIFT+I sau din meniul select, dai delete de doua trei ori si ai obtinut feather. Sunt mai multe metode, iti sugerezi sa cauti ceva pe youtube. De ex. pt. rezultate mai bune poti folosi o masca pe layer-ul unde vrei sa obtii efectul si sa aplici un gradient Foreground to Transparent din fiecare parte a pozei

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×