Sari la conținut
Forum Roportal
Bagherra

Ce vad muribunzii?

Postări Recomandate

Mersi Enki, tocmai ai descoperit alta minciuna, ca strabunica ei si oamenii morti de zeci de ani erau manifesti adica s-au manifestat.

Tare,Baglacita incepe cu o minciuna.

Sau poate minciuna e de cealalta parte a gardului. :doh:

 

Sau poate tu nu intelegi ce inseamna nemanifest.

 

Si pana nu o citesti, nu iti da cu parerea. :flowers:

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce va apuca cu reincarnarea? :flowers: Nu exista re-incarnare!

Persoana... este considerata constiinta .Odata desprinsa,pierduta constiinta,acea persoana poate fi oricine sau orice numai ea insasi,nu! Ori in acest caz e vorba de reciclare nu,de reincarnare. :doh:

Si timpenia aia cu acumularea experientei,spirituala a sufletului...la fel! :beee: Pai,daca dintro viata in alta imi pierd memoria,cunostintele,unde e acumularea,experienta,cresterea? :doh:

"Curat murdar!" :doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Si timpenia aia cu acumularea experientei,spirituala a sufletului...la fel! :flowers: Pai,daca dintro viata in alta imi pierd memoria,cunostintele,unde e acumularea,experienta,cresterea? :doh:

"Curat murdar!" :beee:

 

 

in monada ,eul superior ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pot sa accept si varianta ca bunica mea a vazut demoni care au luat chipul unor cunoscuti si rude, dar ideea e ca daca ai fost un om moral si ai facut ceva eforturi sa fii bun ai mai multe sanse sa nu fii pacalit de demoni. Deocamdata nu putem stii cu exactitate daca muribunzii vad halucinatii, demoni, rude decedate, sau ingeri.

Nu stiu daca exista vreo religie care sa te duca drept catre calea corecta.(Te inchini lui Iisus sau ii urmezi invataturile?)

 

 

Multumesc pentru rezumatul ideilor din cartile lui Michael Newton. Eu nu am citit nici una, dar am ascultat interviurile de pe youtube.

Si eu tind sa cred ca iadul asa cum este descris de crestinism nu exista. Un iad vesnic nu isi are rostul, daca scopul vietii e evolutia spiritului, mai ales ca nu pornim toti de la acelasi potential: intelepciune, religie, bogatie, sanatate egale. Cred ca iadul exista, dar mai devreme sau mai tarziu ne prindem ca, exact ca si in lumea materiala, dragostea si iertarea sunt cai de a iesi din infern. Michael Newton spune intr-un interviu ca i s-a intamplat ca unii pacienti (cu boli psihice) sa intalneasca fiinte infricosatoare in lumea de dincolo.

 

 

Ce va apuca cu reincarnarea? :o: Nu exista re-incarnare!

Persoana... este considerata constiinta .Odata desprinsa,pierduta constiinta,acea persoana poate fi oricine sau orice numai ea insasi,nu! Ori in acest caz e vorba de reciclare nu,de reincarnare. :-

Si timpenia aia cu acumularea experientei,spirituala a sufletului...la fel! :o: Pai,daca dintro viata in alta imi pierd memoria,cunostintele,unde e acumularea,experienta,cresterea? :spiteful:

"Curat murdar!" :(

 

Asa cum se stinge memoria evenimentelor trecute, fara sa pierzi personalitatea si experienta, cam asa se pierde si memoria altor vieti (nu in totalitate, copiii isi amintesc). Se spune ca de la o reincarnare la alta iti pastrezi nu numai personalitatea, dar si infatisarea.

S-au facut studii interesante in ultimii ani (gasesti pe Internet o gramada de carti si interviuri).

Editat de Roxana5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma, o-ntorci ca la Ploiesti. Mortile clinice confirma crestinismul.

 

Uite ce zice despre hinduism din wikipedia si incerc sa traduc:

"hinduismul este una din putinele religii care are texte sacre ca Veda'urile care discuta impreuna magie alba si neagra......Cuvantul mantrik in India insemna magician din moment ce magicienii cunosc mantre, spells si blesteme care pot fi utilizate..."

 

Ce spuns astia, aicea, ca daca faci mantre faci magie care e condamnata de Biserica? Magie poate fi utilizarea puterii diavolilor deci yoginii prin mantre fac magie? Nasol, va spus guru ca daca faceti mantre va puteti numi magicieni, magiciene? Si voi veniti sa spuneti ca nu stiu ce sa aparati magia? Unde mai pui ca hindusii au mai multi zei si asta poate fi idolatrie?

 

"Hinduism is one of the few religions that has sacred texts like the Vedas that discuss both white and black magic. The Atharva Veda is a veda that deals with mantras that can be used for both good and bad. The word mantrik in India literally means "magician" since the mantrik usually knows mantras, spells, and curses which can be used for or against forms of magic."

 

Si partea cea mai rea cand te duci la yoga e ca te pune sa faci magie posibil pe tine insuti, adica pana la urma te poti sa te auto-magicesti. Chiar pentru cine zici magia din mantre?

Editat de Dimineata

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ce spuns astia, aicea, ca daca faci mantre faci magie care e condamnata de Biserica? Magie poate fi utilizarea puterii diavolilor deci yoginii prin mantre fac magie?

Eu nu fac cu mantre, sunt tot cu crestinismul, doar ca am nevoie de dovezi (stiintifice) si de chestii logice ca sa cred. De f multi ani locuiesc in alta tara si nu imi este prea usor sa ajung la biserica ortodoxa.

 

Nasol, va spus guru ca daca faceti mantre va puteti numi magicieni, magiciene? Si voi veniti sa spuneti ca nu stiu ce sa aparati magia? Unde mai pui ca hindusii au mai multi zei si asta poate fi idolatrie?

Corect! Si eu sunt impotriva lu' Diavolaru si a yoghinilor lui.

 

Chiar pentru cine zici magia din mantre?

Unii dintre zeii aia la care se inchina yoghinii aduc bine cu demonii. Cu toate astea cred ca se ascund adevaruri si in alte religii (cum ar fi faza asta cu reincarnarea).

Editat de Roxana5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu toti muribunzii simt frica,unii isi vad rudele moarte demult si abia asteapta sa le intilneasca,simt pace si liniste,familia mea care a fost destul de numeroasa s-a prapadit repede si tanara asa ca am vazut cum au murit unii din membrii ei.Teoria mea este aceea ca sufletele vin si se reincarneaza ori din lumina ori din intuneric. Lectia de viata pe care trebuie invatata este sa evoluam spiritual,sa trecem pragul de la intuneric la lumina.Cind lectia nu e invatata ne intoarcem de unde am venit.De aceea cei ce se intorc in intuneric simt frica si sufera mult inaite de a muri.Desigur ca ajutorul preotului inaite de a trece in nefiinta conteaza enorm.Spovedania conteaza foarte mult,cistigam un pas evolutiv pe care poate nu l-am cistigat toata viata.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Oamenii care mor delireaza pur si simplu.

Din ratiuni cat se poate de psihologice.

In sfarsit o parere valida. Ok... motivele delirului cel mai adesea nu sunt de natura psihologica ci de natura fiziologica.

La multe persoane se ajunge la o intoxicatie a creierului. Din varii motive, organismul nu mai reuseste sa elimine toxinele si creierul ajunge sa nu mai functioneze cum trebuie.

 

Si tata vroia sa plece acasa din spital. Ultima data cand l-am vazut in salon era legat de pat. N-ar fi fost capabil sa se tina pe picioare nici macar pentru 2 pasi... dar in delirul lui... vroia sa plece. L-am vazut de mai multe ori intoxicat si acasa... incepea sa vorbeasca fara noima, uneori devenea obscen, acuza lumea din jur intr-un mod aberant...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×