Sari la conținut
Forum Roportal
Bagherra

Ce vad muribunzii?

Postări Recomandate

Condoleante celor care au pierdut pe cineva apropiat!

 

Cand a murit bunica mea, mama i-a fost alaturi pentru cateva saptamani, in casa de la tara. Bunica avea 84 de ani si nu era bolnava, a avut o gripa care s-a agravat.

Mama mi-a povestit ultimele ei clipe cu uimire pentru ca nu credea in "lumi de dincolo" si alte chestii pe care mai incercam eu sa i le strecor dupa ce citeam carti despre reincarnare si viata de dincolo de moarte.

 

Cu cateva saptamani inainte sa moara, bunica "vedea" in pragul usii un grup de cunoscuti din sat care murisera si care o chemau. Ea ii striga pe nume si le spunea sa plece ca nu i-a venit inca timpul sa moara. Ei probabil insistau si ea ii gonea tipand la ei, nervoasa. Mama s-a mirat ca bunica isi amintea numele lor, unii decedati de zeci de ani (nu a strigat numele nimanui in viata... copii, rude, etc.).

 

Cu trei zile inainte sa moara bunica a orbit si vedea doar in lumea de dincolo... discuta cu diverse persoane. Mama n-a prea dat importanta, credea ca aiureaza, dar cand o intreba daca o recunoste, bunica ii raspundea lucida ca stie ca este X, fiica ei, care are grija de ea.

 

Bunica isi aranja plecarea, sorta lucruri imaginare (haine) pentru lumea de "dincolo".

Putin inainte sa moara spunea ca atunci cand o sa plece o sa iasa pe usa sau pe geam si pana la urma a hotarat sa iasa pe usa (si usa avea geamuri). In momentul mortii a strigat fericita "Mama, mama, ai venit!" si a intins mainile sa imbratiseze pe cineva imaginar - se referea la mama ei, desigur (adica strabunica mea).

 

Mama a venit acasa (in Bucuresti) destul de rascolita, cred ca de atunci a inceput cu adevarat sa ia in considerare ca exista si altceva dupa moarte.

 

 

 

Foarte interesant mi s-a parut interviul cu Dr. Lerma pe care l-am postat la sectiunea Reincarnare, dar adaug link-ul si aici:

http://www.youtube.com/watch?v=ifit612FwFo...1F0&index=5

 

Interviul despre pre-death encounters incepe la partea a 6-a si se termina cu partea 13.

 

Dr. Lerma e medic intr-un spital pentru pacienti cu cancer in stadiu terminal si se ocupa de usurarea suferintei (atat fizica cat si psihica) in ultimele saptamani de viata. Spune in interviu ca au fost perioade in viata lui cand mureau si 10 pacienti pe zi, a fost martor la mii de cazuri. Pacientii ii povestesc ce simt si "vad".

 

Dr. Lerma zice ca aproximativ cu vreo 4 saptamani inaintea mortii, pacientul incepe sa vada o persoana aflata la o oarecare distanta, eventual la usa, care sta si priveste. Pe masura ce trece timpul, persoana se apropie din ce in ce mai mult si apare din ce in ce mai des. Nu intra in vorba, doar asteapta. E o prezenta placuta, plina de dragoste.

 

Eventual muribundul este cel care intra in conversatie si intreaba cine e si ce vrea. Atunci persoana asta, care este un fel de ghid/inger incepe sa povesteasca si sa explice ca rolul lui este sa ghideze in lumea de dincolo. Imediat dupa moarte revizuiesc impreuna viata care a trecut si hotarasc urmatoarea reincarnare (unii se reincarneaza imediat, altii iau o pauza mai mare in lumea de dincolo, oricum timpul e diferit fata de timpul nostru, cateva secunde pot fi percepute dincolo ca fiind cateva secole).

 

Cred ca merita si interviul cu Dr. Michael Newton despre "viata dintre vieti", relatari obtinute prin hipnoza:

http://www.youtube.com/watch?v=LanURyWHKyA...A27&index=0

 

Si off topic (despre past lives), dar cel mai mishto e Dr. Brian Weiss:

http://www.youtube.com/watch?v=uN54I8vpdww...35&index=57

Editat de Roxana5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu te-ai prins, dar mesajul tau spune ca nu exista reincarnare, caci daca exista cum putea bunica ta comunica cu unii oameni decedati de zeci de ani?

 

Asa stiam si eu, hipnoza poate fi comunicare cu ingerii cazuti care povestesc vietile cuiva cunoscut.

Editat de Dimineata

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aici e o alta povestire in care un sfant e rapit la rai, si acolo vede neamuri departate de mult, deci nicicum nu e reincarnare:

http://www.sfaturiortodoxe.ro/desprerai.htm

Voi realizati ca calugarii ortodocsi sunt in comunicare cu IIsus si unii au fost rapiti la rai si au vazut ce e acolo? Daca ar fi fost reincarnare sfintii ar fi zis. Sfantul Nicolae ajuta oamenii de 1500+ ani,

Ca unele suflete sunt trimise inapoi sa mai traiasca, aka moarte clinica e altceva.

reincarnare = inselare draceasca sa tina pe om departe de Biserica sa-l atraga in hinduism etc

Multi sfinti s-au aratat ortodocsilor chiar si maica Domnului dupa 1900+ ani:

 

Cred ca daca zici de reincarnare dupa zeci de ani ii deranjezi pe marii "specialisti" hindusi:

Uite ce zi ei, in cartile lor sfinte (Brihadaranyaka Upanishad 4:3:33-36), deci trecerea de la o viata la alta e ca trecerea din vis in trezire, minciuna demascata,:

“‘As a man passes from dream to wakefulness, so does he pass at death from this life to the next. ’

Editat de Dimineata

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

N-ai inteles nimic din conceptul de reincarnare. :hi:

Iar povestioarele tale cu "experientele personale" ale lui x sau y copiate de pe diverse site-uri nu ma impresioneaza cu nimic.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand nu faceti hipnoza ca s-ar putea sa fie ca si cum ati bda microfonul duhurilor necurate , si mai mult unele porti se pot deschide prin hipnoza si pe acolo s-ar putea sa intre demoni. ateodata isi iau singure microfonul:http://www.youtube.com/watch?v=BZ7_47r4XTo

Daca un duh necurat isi ia microfonul, credeti ca ii e greu sa zica de o alta familie pe care o cunoaste, ca astia traiesc din tot haul si stiu multe generatii? Unde mai pui ca au si pacatele scrise.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai ce vad muribunzii dovedeste ca reincarnarea e falsa.

Experienta bunicii povestita sus arata ca reincarnarea e falsa si daca convinge persoane, gen Enki ca reincarnarea e falsa, bunica poate lua cateva puncte mari sus.

Editat de Dimineata

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Pai ce vad muribunzii dovedeste ca reincarnarea e falsa.

Experienta bunicii povestita sus arata ca reincarnarea e falsa si daca convinge persoane, gen Enki ca reincarnarea e falsa, bunica poate lua cateva puncte mari sus.

 

Nu-ti inteleg deloc logica,de unde ai dedus ca reancarnarea e falsa in ce s-a povestit?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×