Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
laursan3

Spalarea la creier!

Rate this topic

Recommended Posts

spalati la creier sunt cei mai multi de cand se nasc si pana mor...apoi afla de teorii conspirationiste care spun unele adevaruri....dar in final oita devine si mai confuza....exact asa cum vrea sistemul...din pacate...:jester:

Share this post


Link to post
Share on other sites

dupa ce am urmarit un sfert din filmulet m-am simtit spalat la creier

Edited by Kether

Share this post


Link to post
Share on other sites
Postarea asta nu stiu unde e mai bine sa deschid pe acest forum (la religie, la politica sau la psihologie), si dar fiindca subiectele abordate, in general, pe acel site sunt religioase, am deschis-o aici:

http://oamenisiperspective.com/video/147-s...-constantinescu

 

Subiectul este interesant si (destul de) obiectiv!

 

Da, si interesant si destul de obiectiv l-am urmarit cu interes

Ceea ce nu sa mentionat mai clar este ca intotdeauna (cred eu)cand este vorba de spalare de creier in domeniul religios, in spatele acesteia se afla cu siguranta duhuri rele, malefice,duhuri de ratacire.

 

Vreau sa va marturisesc ca si eu am fost prins in plasa unei secte care spala creierele, eram atat de entuziasmat...insa cum spune domnul Constantinescu,cand am inceput sa privesc critic si sa analizez doctrinele...m-am speriat ce puteam sa patesc,m-am trezit.

si inca un lucru care eu am simtit totdeauna;Dumnezeu nu distruge identitatea omului,dar ii arata cu dragoste avantajele si bogatia harului Sau daca omul ramane in ascultare de El.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fratele meu din Popoarele Cartii, un intelept (Pacea fie asupra lui!) spunea: "Inima mea poate fi orice: o pajiste pentru gazele, o manastire pentru calugari crestini, un templu pentru idoli, Ka'ba pelerinului, tablele Torei si cartea Coranului. Eu cred in religia dragostei, oriunde s-ar îndrepta caravanele sale, caci dragostea este religia si credinta mea".

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×