Sari la conținut
Forum Roportal
Demimurgul

Am nevoie de ceva sfaturi

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Situatia e urmatoarea: o cunostinta are un teren de 2500 de mp. Saptamana trecuta a trecut pe acolo si se pare ca pe terenul lui s-au construit deja o gramada de stalpi de sustinere pentru o bucata de centura care se pare ca va trece chiar pe acolo. Nimeni nu l-a intrebat nimic, pur si simplu constructorii si-au bagat utilajele pe terenul lui si au inceput sa construiasca. Cum e posibil asa ceva? Ce se poate face? Care ar fi cea mai profitabila solutie?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nenea cu terenul tre sa mearga cu titlul de proprietate si cu cadastrul terenului, care sa arate amplasamentul si vecinatatile exacte ale lotului sau, la primarie si sa depuna o cerere prin care sa solicite sa i se elibereze o copie conforma cu originalul dupa autorizatia de efectuare de lucrari de utilitate publica pe terenul sau.

in mod normal tre s-astepte 30 de zile, da creca n-o sa primeasca nimic.

 

ar mai fi varianta sa discute amiabil cu conducerea firmei care face lucrarile. dar daca ce se face acolo e de utilitate publica, tot primaria tre sa-l despagubeasca cumva. despagubirea ar trebui sa fie in functie de pretul zonei unde se afla terenul. ma refer la pretul unui mp de teren.

 

daca nimeni nu-l baga in seama si e absolut sigur ca ce se face acolo e un abuz si o incalcare a proprietatii sale, nu ramane alta varianta decat instanta, dar poate se va rezolva totusi in avantajul prietenului tau.....inainte de a ajunge acolo.

 

multa bafta si....rabdare.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De ce ar trebui sa fie despagubirea in functie de pretul zonei din moment ce constructorii au intrat pe terenul lui si deja au construit o gramada fara ca propritarul sa stie sau sa-si dea acordul? Nu ar putea sa ceara de 15 ori pretul? Si daca nu le convine pretul propus sa-si ia sculele si sa demoleze tot, sa lase terenul cum l-au gasit.

 

Eu m-am atacat foarte mult cand mi-a povestit. Pai e ca si cum as fi plecat in concediu si in timpu ala vine cineva la mine-n curte si-si pune stalpi de sustinere pt stiu eu ce. :x

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×