catalinxx 0 Report post Posted August 25, 2009 (edited) Salut! Am si eu o problema , am luat un calculator din carrefour , un sistem sigilat si e varza nu merge de loc.La inceput a mers cateva ore si s-a stricat hdd-ul si apoi imi dadea eroare de la ram cu page eror in nonpaged area si se tot restarta cand intra in wind.A venit cineva si a umblat la bios , spunand ca e o problema ce se ragaseste la sistemele noi. Acum se restarteaza cand intru in orice joc.Stie cineva care ar fi problema sau pot sa-l arunc pe geam? :doh: A fost luat la reparat in garantie de 3 ori si cum l-am dat asa l-a adus inapoi, prima data a schimbat hdd si atat. Sistemul este: procesor intel dual core E2160 placa de baza biostasr P4E900 memorie 4gb pc6400 dhh 160gb samsung unitate optica dvdrw samsung interfata grafica nvidia 7200gs 256mg,521mg turbocache sursa 450w deluxe mt3 Precizez ca chiar daca sunt 4 gb de ram arata ca merg doar 3.Merci! :) Edited August 25, 2009 by catalinxx Share this post Link to post Share on other sites
Male Andrei 0 Report post Posted August 25, 2009 Cine te-a pus sa iei de la Carrefour!!! Daca vrei sa ai un calculator bun trebuie sa iei pe piese. Share this post Link to post Share on other sites