Sari la conținut
Forum Roportal
Leeonard

Sunt gras

Postări Recomandate

ai nevoie sa te dezvolti din toate punctele de vedere

ar trebui sa-ti canalizezi toata energia spre a face ceva pentru tine..incepe prin a merge la un psiholog

trebuie sa scapi de complexe, frustrari

apoi tine de tine, de cat de receptiv ai fost la experientele pe care le-ai trait si de cat de mult iti doresti sa incepi o viata noua

 

poate daca n-ai fi avut 'prieteni' care sa te judece dupa aspectul fizic, degradarea ta interioara nu s-ar fi ridicat la astfel de cote..asa ca invata sa selectezi pe viitor

 

mult succes!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

imi primul rand mi-a atras atentia citind randurile tale ca folosesti obsesiv cuvantul ,gras" si nu prea faci pauza in a te exprima ceea ce ma face sa cred ca ori esti prea nerabdator sa ne explici cine si ce esti tu ....ori ti-ai insusit o poveste de viata despre tine , batuta in cuie si o repeti de cate ori ai ocazia ca un laitmotiv al cauzei nefericirii tale.

Acuma daca ai avea rabdare putin cu tine si ceilalti ai putea vedea si intelege ca fiecare dintre noi are macar un motiv pentru a fi nefericit.

Incearca sa constientizezi cum esti, cunoaste oameni aidoma tie(atat fizic cit si spiritual), fa-ti obiceiuri de viata in care te poti regasi si lasa mai ales gandul razbunarii.

Dintre toate asa zisele tale defecte, nu ai idee cat de distrugator poate fi asta.Iti va schimonosi de tot sufletul si te va urmari lasandu-te de tot sarac (nu material, desigur).Cunoaste-te treptat, accepta-te asa cum esti si lasa pizma si razbunarea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

 

Grasimea , boala de care suferi ( ai scris "glanda " suferi de tiroida , hipofiza, suprarenale ?) chiar rezolvate nu-ti va face viata mai frumoasa daca tu sadesti in mintea ta ura si dorinta de razbunare .

 

Curele de slabire ,pastilele luate dupa ureche nu te vor ajuta niciodata .Cauta un endocrinolog bun la "Parhon " in Bucuresti ( nu uita ca este recunoscut ca unul din cele mai bune institute endocrinologice din Europa ) , cu un tratament personalizat si sub control vei reusi sa scapi de grasime ,te sfatuiesc sa nu faci nimic de capul tau ,daca ai fost gras si numai esti dar ai probleme cu "glanda <" poti sa revii la starea dinainte.

 

Nu repeta "sunt gras , am fost gras " ,cred ca esti prea tanar ca sa realizezi ca poti sa fii placut chiar daca fizic nu esti perfect , dar cine este perfect ?

Este foarte important sa fii ingrijit , atent la detalii , sa te prezinti cu dezinvoltura in orice situatie ,gandul tau ca esti(ai fost ) gras sa nu se citeasca pe fata ta asa cum se pare ca o faci acum.

 

Iti doresc o viata fericita si sa te regasesti!

Editat de tosca_5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sti care este treaba Mihai? Toata lumea o sa-ti spuna ca important este sufletul si tot felul de aiureli din astea .Adevarat,doar atunci cand te analizezi ca om pe tine insuti si iarasi adevarat ,pentru un numar foarte mic de oameni ,din care mare parte au si ei diferite frustrari.Mai raman o mana de intelepti altruisti ,pe care nu toti avem norocul sa-i avem prin preajma.Ceilalti? Vor face ce au mai facut.Te vor aprecia in primul rand dupa ce foloase le aduci si apoi dupa cum arati.De suflet vor uita.Asa ca :

 

1 Ai grija sa nu mai fi vreo data gras.

2 Remediaza si partea cu sufletul.Daca aveai impresia ca sunt de acord cu ce ai facut ,afla ca nu.Nu stiu cat de mult mi-ai fi placut cand erai gras [ca eventual amic,eu inca nu simt vreo chemare bisexuala] ,dar in mod sigur asa slab si atletic nu imi placi prea mult si ma mir ce te mai cocolosesc doamnele de pe aici.Pai sa vedem care au fost primele tale actiuni? Ai ranit in stianga si in dreapta cat ai putut.Cu ce esti mai breaz decat persoanele ce te-au ranit pe tine?Omul acela pe care l-ai despartit de iubitul pe care doreai sa-l ranesti,ce vina avea?

In alta ordine de idei ,analizeza-te foarte serios si vezi poate chestia asta cu bisexualitatea este doar o fita a varstei combinata si cu ceva frustrari si cu dragostea pentru noul tau aspect atletic. Programeaza-te la un endocrinolog bun si un psihoterapeut si mai bun si poate le rezolvi pe toate. Fi serios omule, tot femeile merita iubite .Bine , la cat de scorpii sunt unele este si aici de comentat.

 

Bafta!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
VA MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

esti gras ..ok dar crezi ca esti singurul din lume gras? mai sunt o gramada cel mai mult conteaza sa ai caracter si suflet...:o: poti slabi dar daca nu reusesti nu e nevoie sa devii complexat ca nu totul se reduce la fizic ...problema ta ar fi alta:) si anume ca esti bisexual si nu normal adica hetero! asta e problema ta! si sunt convinsa ca nu stii exact ce esti.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Este uluitor pentru mine,sa ma gandesc ca acei evrei care au scapat din lagarele de concentrare naziste,au fost in stare sa faca ei insisi crime rasiste,invadandu-i pe arabii aia,lundu-le pamanturile,cladindu-si o tara pe moartea suferinta si saracia altora...

Nu trebuie sa te mire. De foarte multe ori, victima devine, la randul ei, agresor. :think:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

parintii tai nu sunt tocmai de laudat de ai ajuns acum sa ne spui astfel de povesti (ma gandesc la o copilarie nu tocmai roza ... poate ar trebui sa ne dai mai multe detalii si despre asta)

 

sufletul tau este gras ... toata viata mea m-am ferit de oameni de genul cum te descri tu pe tine ... pe de alta parte cam toti avem pacate si nu avem de ce sa te judecam noi pe tine ... si noi avem rautatile noastre si poate vom invata ceva din ce spui tu ... am cunoscut insa oameni in situatii apropiate cu a ta care au reusit sa faca pace cu ei insisi si traiau o viata fara razbunari si regrete

 

 

desi nu sunt credincios ... cred ca ai putea sa te indrepti spre asta ... si sa cauti alinare sufletului tau alaturi de divinitate ... in orice fel ... si chiar daca nu il vei gasi pe dumnezeu ... si probabil nimeni nu il gaseste cu adevarat ... destinatia ta va fi drumul si poate te vei regasi pe tine pe traseu

 

 

dute si nu mai pacatui

Editat de mau77mau

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

leonard problema ta e mai mult psihologica decat fizica. sunt grasi care traiesc viata din plin si care se bucura de ea, au prieteni, fac sex, traiesc viata intr-un cuvant. problema e la noi in cap. iar tu ai nevoie de o reconstructie solida pt a incepe sa gusti viata din nou. cred ca bisexualitatea si grasimea sunt ultimele tale probleme pe care sa le rezolvi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×