Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
tzepi

ma ajuta cineva

Recommended Posts

:( Am luat de la un prieten niste soft pe HDD, la acel prieten oca la-am vazut pana aici este totul oca, ajungand la mine acasa am pus HDD-ul in compul meu si surpriza unele softuri nu mai erau am cotroboit eu si pana la urma am pus in total cmd optiunea sa afiseze si fisierele ascunse si atunci mi-a aparut si mie acele softuri si am constatat ca erau defapt fisiere de sistem si nu le vedeam numai daca aveam optiunea de a vedea si fisierele ascunse, si pe lainga toate astea acele softuri nu le pot scrie nici pe CD deoarece imi da eroare, la-am intrebat pe acel prieten si a spus ca un program le-a facut de sistem.

Intrebarea mea este cum pot sa fac ca acele fisiere cu soft sa nu mai fie de sistem sau daca exista un program. Oricum daca ma puteti ajuta va multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai nu sunt chiar de sistem ci sunt fisiere hidden, dai clicca dreapta pe ele si la optiunea properties debifezi optiunea hidden.

daca nu te descurci nici asa ... revino

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai sti ca prima oara si eu m-am gandit tot asa ca sunt fisiere sacunse dar nu a fost asa pentru ca eu cand dau clicca dreapta pe acele fisier la proprietati optiunea hidden nu este activata adica nu pot sa-i dau nici o comanda este inactiva si ceea ce mi se pare mie mai ciudat si de aceea am spus ca sunt de sistem pentru ca in total cmd ai unde iti arata numele fisierului, ext,data si apoi Attr la care la toate celelante nu au nimic si acestea au un "sa" ceea ce mi se pare ca sunt de sistem, sau am fost informat foarte prost

Share this post


Link to post
Share on other sites

bun, daca lucrezi cu total commander uite un sfat. Deschide meniul Files ... iar prima optiune pe care o gasesti este change atributes ... de acolo poti scoate atributul de system al fisierului.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×