Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Carla_carla

Ajutor pentru un pisic de cateva saptamani

Recommended Posts

Buna tuturor,

 

Acum cateva zile am gasit pe strada un pisic foarte mic...nu cred ca are mai mult de 4-5 saptamani.

 

Eu mai am acasa o pisica cu 6 pisoi , care au 2 saptamani(deci mult mai mici decat cel gasit). Acum nestiind ce sa fac, l-am luat pe asta mic de pe strada si i l-am dat piscii, care l-a aceptat sa suga de la ea.

 

Problema e ca pisoii ei nu prea mai au cum sa suga, pt ca pisicul asta mai mare, mananca f mult! Ii mai dau in paralel si lapte cu paine..dar tot suge f mult de la pisica.

 

Maine plec la mare pt 3 zile, iar pisica va ramane singura! O sa-i las mancare si tot ce-i trebuie (stau si la curte, deci nu va fii sechestrata )dar tare imi e teama ca atunci cand ma voi intoarce sa nu gasesc vre-un pisoi bolnav sau...mort . Mi-e teama ca pisica nu le va putea face fata tuturor pisoilor.

 

Am tot incercat sa-l las p'asta mic in grija cuiva, in astea 3 zile, dar in mod surprinzator, toate cunoastintele mele, vor fi plecate in week-end.

 

Voi ce credeti?Vor rezista toti pisoii doar cu lapte de la mama lor, atat timp cat pisicul gasit mananca cam cat toti ceilati 6 la un loc?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hm..e intrebare capcana? Eu nu inteleg cum poti pleca si-ti lasi animalele de izbeliste. Cand ai un animal esti raspunzator pt el. Si intrebarea ta e aiurea rau. Deja spui ca asta mananca cat ceilalti..deci ce-o sa manance restu? de foame nu mor in 3 zile, dar ia stai si tu nemancata 3 zile savedem daca rezisti. Si ia si 3-4 prieteni ca sa facem ca la loto..sa vedem cati rezistati.

Pune mana si gaseste pe cineva care sa le dea de mancare de 2 ori pe zi si apoi pleca la mare. Sau lasa-l p-ala mai mare altcuiva in perioada asta, ia-l cu tine, inchide-l in camera de hotel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mai, dar nu le las de izbeliste, ca de asta v-am si intrebat. Am o bunica care ramane acasa in lipsa mea, dar sincer chiar nu s-ar pricepe sa-i dea celui mic sa manance.

Asa am considerat eu, ca 7 pisoi sunt prea multi pt...o pisica., mai ales cand unul din ei e mai mare.

 

Acum si eu sunt prinsa intre ciocan si nicovala, ca unii nu au suflet ca isi arunca animalele pe strada, desi abia au facut ochi.

 

 

last edit: gata, am gasit la cine sa las pisicul. :lol:

Edited by Carla_carla

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×