Carla_carla 0 Report post Posted August 7, 2009 Buna tuturor, Acum cateva zile am gasit pe strada un pisic foarte mic...nu cred ca are mai mult de 4-5 saptamani. Eu mai am acasa o pisica cu 6 pisoi , care au 2 saptamani(deci mult mai mici decat cel gasit). Acum nestiind ce sa fac, l-am luat pe asta mic de pe strada si i l-am dat piscii, care l-a aceptat sa suga de la ea. Problema e ca pisoii ei nu prea mai au cum sa suga, pt ca pisicul asta mai mare, mananca f mult! Ii mai dau in paralel si lapte cu paine..dar tot suge f mult de la pisica. Maine plec la mare pt 3 zile, iar pisica va ramane singura! O sa-i las mancare si tot ce-i trebuie (stau si la curte, deci nu va fii sechestrata )dar tare imi e teama ca atunci cand ma voi intoarce sa nu gasesc vre-un pisoi bolnav sau...mort . Mi-e teama ca pisica nu le va putea face fata tuturor pisoilor. Am tot incercat sa-l las p'asta mic in grija cuiva, in astea 3 zile, dar in mod surprinzator, toate cunoastintele mele, vor fi plecate in week-end. Voi ce credeti?Vor rezista toti pisoii doar cu lapte de la mama lor, atat timp cat pisicul gasit mananca cam cat toti ceilati 6 la un loc? Share this post Link to post Share on other sites
Ampera 10,788 Report post Posted August 7, 2009 hm..e intrebare capcana? Eu nu inteleg cum poti pleca si-ti lasi animalele de izbeliste. Cand ai un animal esti raspunzator pt el. Si intrebarea ta e aiurea rau. Deja spui ca asta mananca cat ceilalti..deci ce-o sa manance restu? de foame nu mor in 3 zile, dar ia stai si tu nemancata 3 zile savedem daca rezisti. Si ia si 3-4 prieteni ca sa facem ca la loto..sa vedem cati rezistati. Pune mana si gaseste pe cineva care sa le dea de mancare de 2 ori pe zi si apoi pleca la mare. Sau lasa-l p-ala mai mare altcuiva in perioada asta, ia-l cu tine, inchide-l in camera de hotel. Share this post Link to post Share on other sites
Carla_carla 0 Report post Posted August 7, 2009 (edited) mai, dar nu le las de izbeliste, ca de asta v-am si intrebat. Am o bunica care ramane acasa in lipsa mea, dar sincer chiar nu s-ar pricepe sa-i dea celui mic sa manance. Asa am considerat eu, ca 7 pisoi sunt prea multi pt...o pisica., mai ales cand unul din ei e mai mare. Acum si eu sunt prinsa intre ciocan si nicovala, ca unii nu au suflet ca isi arunca animalele pe strada, desi abia au facut ochi. last edit: gata, am gasit la cine sa las pisicul. :lol: Edited August 7, 2009 by Carla_carla Share this post Link to post Share on other sites
Darianna 77 Report post Posted August 7, 2009 Problema rezolvata! Topic inchis! Share this post Link to post Share on other sites