Jump to content
Forum Roportal
Dya_18

Gelozia_se poate trata?

Rate this topic

Recommended Posts

Buna! sunt Dya,am 18 ani si ma confrunt cu o problema destul de grava: gelozia excesiva a iubitului. Ma aflu in situatia de a lua o decizie si sincer nu stiu ce sa fac, sunt extrem de confuza si plina de indoieli. :bataita:

De curand m-am despartit de el.Eram impreuna de 1.5 ani( el are23 ani). Deja nu-i mai puteam suporta scenele de gelozie, aveam senzatia ca se comporta ca un om nebun. In conditiile astea chiar nu poate exista nicio iubire(poate doar una bolnava)... Daca iubesti pe cineva, il respecti , ai incredere in el, nu jignesti cu vorbe aiurea si printr-un comportament absurd !!!! :blink:

Am fost la mare impreuna... era gelos pe fiecare privire care mi se arunca... un cosmarrrrr!!!! mi-a facut o scena oribila(n-o voi uita cred toata viata).... A inceput sa urle la mine, in vazul si auzul tuturor ca de ce se uita un tip asa insistent la mine, il cunosc de undeva???? :) :P :jester:

Am negat i-am spus ca tipul poate se uita doar si atat.... la naiba, e ceva absolut normal... eram pe o plaja!!!!!!!

Am tipat la el sa inceteze, apoi am fugit plagand.... vroiam sa fiu oriunde doar sa nu-l mai vad sau aud!!!! In plus, in seara precedenta... l-am auzit vorbind in somn.... ii spunea unei fete ca o iubeste....Cand l-am intrebat cine e fata respectiva... a negat tot si a zis ca a fost doar o inchipuire de-a mea.... :jester: :flowers:

Precizez ca nu e prima faza de genul asta. Intai au fost suspiciuni, intrebari puse chipurile in gluma, apoi imi verifica telefonul, geanta etc...... M-a acuzat si acum vreo 2 luni ca il insel , doar pe baza unor vorbe... a preferat sa creada pe altii si nu pe mine... Ne-am certat foarte urat, am stat despartiti vreo 2-3 zile , apoi ne-am impacat... L-am avertizat foarte clar ca nu tolerez asemenea chestii si ca daca continua in acelasi mod ma voi desparti de el, ca nu vreau sa se mai repete... dar se vede ca nu a inteles nimic din ce i-am spus!!!. Asta a pus capac... era prea mult!!!! In prezent nu mai vorbesc cu el de o saptamana, nu-i mai raspund la mesaje, tel, pe mess si ca sa-l evit am plecat din oras la bunicii mei in C-ta.

credeti ca gelozia asta maladiva se poate trata? cum as putea sa-l ajut sa aiba mai multa incredere in mine??? Ma doare sufletul cand ma gandesc la o eventuala despartire definitiva, desi sunt constienta ca nu mai pot continua asa... :roll: :hi: :P

Edited by Dya_18

Share this post


Link to post
Share on other sites

ai doar 18 ani.

da-ti sansa la fericire.

fugi , fara macar sa mai asculti ce are de spus.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ma doare sufletul cand ma gandesc la o eventuala despartire definitiva, desi sunt constienta ca nu mai pot continua asa...

Cred ca asta este cea mai buna hotarare pe care o poti lua. Un om peste masura de gelos nu se va trata niciodata.

E un adevarat chin sa traiesti langa o astfel de persoana... Eu m-am lecuit cand aproape am luat-o peste costum pentru ca mi-am 'permis' sa ma imbrac in fusta scurta fara sa intreb.

 

Bineinteles, daca un barbat nu isi manifesta posesivitatea este absolut neinteresant.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am fost la mare impreuna... era gelos pe fiecare privire care mi se arunca... un cosmarrrrr!!!! mi-a facut o scena oribila(n-o voi uita cred toata viata).... A inceput sa urle la mine, in vazul si auzul tuturor ca de ce se uita un tip asa insistent la mine, il cunosc de undeva???? :bataita: :blink: :roll:

Am negat i-am spus ca tipul poate se uita doar si atat.... la naiba, e ceva absolut normal... eram pe o plaja!!!!!!!

Am tipat la el sa inceteze, apoi am fugit plagand....

 

Trebuia sa ii zici ca se uita la mine "because i am so damn sexy" :flowers: si sa bagi pieptul la inaintare si sa fii mandra cat incape :hi: , nu sa ii canti in struna ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
cum as putea sa-l ajut sa aiba mai multa incredere in mine??? Ma doare sufletul cand ma gandesc la o eventuala despartire definitiva, desi sunt constienta ca nu mai pot continua asa... :flowers: :bataita: :blink:

Daca nici in fata unei despartiri nu reuseste sa se abtina macar rational, urmand ca mai apoi sa dobandeasca controlul asupra psihicului, probabil in ani de zile, atunci nu prea ai ce sa faci decat sa-l lasi in legea lui.

Edited by Dimebag

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da-l in colo pe ala. Nu are rost sa stai in preajma unui om care e asa de gelos. Gandeste-te ca daca asa e acum, cum va fi mai incolo? Sa nu se ajunga, doamne fereste, la o crima din gelozie sau la ceva asemanator. Mai bine iti vezi de treaba, ca ai numai 18 ani si ai toata viata inainte.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×