Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
18tillIdie

Problema DVD FLICK

Recommended Posts

Sunt teribil de frustrat!!! :doh: Am vrut sa fac o treaba, doar de amorul artei, ca sa-mi dovedesc ca o pot face. Anume, am convertit avi ( si alte formate ) in DVD, am adaugat subtitrare buna, sincronizata la perfectie cu subtitle workshop, ba chiar si am tradus filme...si nu-mi dau seama de ce, dar pe suport nu apare tot filmul ! Am crezut ca a fost prea lung filmul, l-am impartit in 3 cu avi split...si tot nu se scrie tot flmul ! :)

Ca sa fiu mai explicit, daca filmul are 3 ore pe dvd am 100 minute...daca filmul are 120 de minute, pe dvd apar 70 de minute! Am fost foarte atent la toate setarile, nu cred ca as fi putut gresi eu cu ceva...

Dati-mi va rog o explicatie pana nu :scare:

Thanks.

 

Sau ma mai gandeam... :P oare nu dvd-urile sunt cauza? Desi 5-6 dvd-uri unul dupa altul...e adevarat ca pe niciunul nu s-a insciptionat aceeasi durata de film...E posibil sa fie atat de rele? Totusi mentionez ca nu provin din aceeasi sursa, si sunt toate marci diferite... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intre timp m-am convins ca nu are nimic programul, nici unitatea...pur si simplu o serie de DVD-uri proaste. Asa ca, problem's solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×