Sari la conținut
Forum Roportal
Nikos_01

Calitate versus cantitate

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am ezitat destul de mult timp pana sa ma apuc sa scriu aceste cateva randuri. Insa am o mare durere in acest sens. Sunt produsul unui invatamant de stat, insa sunt unul dintre sutele de mii de absolventi, care si-au obtinut diploma si a pus-o undeva intr-un dulap. Nu am avut o clipa nevoie de ea, nu m-am gandit o clipa ca voi lucra ca inginer, si cred ca in scurta mea experienta profesionala nu au fost multi oameni care au apreciat in mod special pentru faptul ca am o diploma. Este foarte adevarat ca da bine la CV, ca atunci cand te prezinti, in orice discutie particulara este o bila alba, insa nu trebuie privita ca ceva indisponibil.t multe dintre universitatile particulare. continuare

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acum se aplica ceea ce a raspuns Lenin la intrebarea cantitate versus calitate, respectiv ca prin ea insasi cantitatea se transforma in calitate. O tampenie, intretinuta de numerosii "intelectuali" aparuti ca ciupercile dupa...revolutie, remarcata de mine intr-o discutie "elevat(a)"de simpla si definitorie:

-Nevasta-mea s-a inscris la o facultate particulara.

-Misto, o sa aveti si voi pe cineva titrat in familie.

Din punctul meu de vedere, raul (cateodata) il facem tot noi, avand obisnuita tendinta de a generaliza, dam cu noroi si in cei care studiaza sau au terminat o facultate privata invatand pe branci si nu neaparat pentru cartonul de absolvire.

Dar, sa diferentiezi pe unii de altii cam greu si cine are timp de asa ceva. Paradoxal dar tocmai timpul va actiona in acest sens, dar raul oricum fi va facut.

Cu absolventii ca Jiji si si Marean prevad un viitor rau mirositor. Mi-e greata de libidinosi cu costum si cravata licentiati pe genunchi, coborand din masini de serviciu.

Un cunoscut de-al meu subofiter, termina dreptul. Dand examen de trecere in randurile ofiterilor cade cu brio de mai multe ori. Vazandu-l necajit, il sfatuiesc sa lase armata si sa practice ce a invatat. Pai ce sa fac ca habar n-am, in timpul facultatii i-am facut pe toti cu permis auto (fiind si instructor auto), am facut tot felul de expediente profesorilor si nici macar la examen nu am fost. I-mi vine sa-l pup si sa-l angajez avocatul familiei si tarii pe viata.

Numai scriu ca m-am enervat. TOT INAINTE.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×