Jump to content
Forum Roportal
RainbowRose

Benzi desenate

Rate this topic

Recommended Posts

imi place sa fac benzi desenate, dar nu prea ma pricep, asa ca as dori sa va intreb, daca stiti vreun prog care sa iti dea conturul corpului, fara par, fara haine, fara nimic, si u sa ii selectezi dintr-o lista tot ce iti trebuie: par, ochi, nas, gura, hanie,pozitie etc. sau daca nu exista un asemenea prog,. care sa faca totul pentru tine, nu exista macar unul in care sa nu trebuiasca sa desenezi u acelasi personaj, doar ca intr-o mie de pozitii, sa il desenezi, iar apoi sa ii selectezi pozitia. va rog muuuuuuuuuuuuuuuuuult sa ma ajutati, si sa nu ma luati peste picior cu raspunsuri de genul: panit, mana bionica, foaie si creion, etc. si daca se poate, programul sa nu trebuiasca neaparat cumparat, sa am un trial, pe n zile, dar cu toate optiunile din full version, sau un torrent al programului, ceva de genul nush! va rog mult hhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eeeeeeelllllllllllllllllllllllllllpppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
chiar pe nimeni nu intereseaza acest topic?

:help:(

Nu cred ca e din cauza ca nu intereseaza p nimeni ci mai mult ca nu e un program care sa faca c vrei u. Fara suparare dar cred k vrei prea multe d la programul ala si daca ar fi un astfel d program parerea mea ar fi ca ai face ceva d mana a doua pentru ca nu are originalitate. Mie nu imi place sa fac benzi desenate dar imi place sa citesc manga (sunt benzi desenate japoneze) si sa stii ca nu mereu conteaza cum cum sunt desenate ci si povestea si cat d unicat sunt facute desenele (nu trebuie mereu sa fie opere d arta). Cu programul nu pot sa t ajut dar pot sa-ti spun ca poti gasi tutoriale care t invata qm sa desenezi personajele d la zero si cum sa le pui in alte pozitii. Incearca sa cauti tutorial de desenat anime sau manga si uitate p el, vezi dak t ajuta q ceva. Imi cer scuze dak te-am suparat q ceva dar am incercat sa t ajut si bafta q cautatul programului. Daca il gasesti poate-mi spui si mie sa vad si yo c e q el. :crazypilot::haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Nu cred ca e din cauza ca nu intereseaza p nimeni ci mai mult ca nu e un program care sa faca c vrei u. Fara suparare dar cred k vrei prea multe d la programul ala si daca ar fi un astfel d program parerea mea ar fi ca ai face ceva d mana a doua pentru ca nu are originalitate. Mie nu imi place sa fac benzi desenate dar imi place sa citesc manga (sunt benzi desenate japoneze) si sa stii ca nu mereu conteaza cum cum sunt desenate ci si povestea si cat d unicat sunt facute desenele (nu trebuie mereu sa fie opere d arta). Cu programul nu pot sa t ajut dar pot sa-ti spun ca poti gasi tutoriale care t invata qm sa desenezi personajele d la zero si cum sa le pui in alte pozitii. Incearca sa cauti tutorial de desenat anime sau manga si uitate p el, vezi dak t ajuta q ceva. Imi cer scuze dak te-am suparat q ceva dar am incercat sa t ajut si bafta q cautatul programului. Daca il gasesti poate-mi spui si mie sa vad si yo c e q el. :think::lol2:

 

 

iti multumesc mult! voi incerca sa folosesc tutoriale. daca reusesc ceva voi posta rezultatul tot in acest topic.(daca vrei sa vezi ce iese) ms inca odata

Share this post


Link to post
Share on other sites

hmm...asemantor cu ceea ce ai zis tu ar fi un render 3d(poate fi facut in blender 3ds etc)...atunci ai(iti faci tu) mesh-ul personajlui si trebuie doar sa te folosesti de vertexuri... si desigur ar trebui sa folosesti diferite seturi de lumini si efecte speciale...pt a se potrivi cu fundalul...asa ca ai de lucru

 

Dar totusi eu iti recomand sa desenezi :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai reusit sa faci ceva? Am fost ieri prin oras si am intrat la o librarie si am gasit o carte interesanta. Se numeste "Manga step by step" si te invata cum sa dasenezi manga, pretul este intr-adevar cam mare (cam 120 RON) dar este o carte groasa si informativa cred eu. Cand am vazut-o mi-am adus aminte ca u cautai ceva k sa faci manga mai usor si ce ar fi mai usor decat sa stii cum se fac corect desenele? :roll:

O gasesti in Bucuresti (dak nu esti din Bucuresti sorry). Te duci la Sala Polivalenta si cum stai in fata ei (cu fata la ea) in dreapta trebuie sa vezi o biserica mai veche din caramida, te duci in fata bisericii si daca te uiti de acolo vizavi de ea (pe dreapta ta daca esti in fata ei) sunt doua librarii, una vinde carti bisericesti iar cealalta este libraria Humanitas, cartea o gasesti in libraria Humanitas. Ieri o aveau la vitrina cand am fost eu. Sper sa iti fie de folos daca o iei. :) Si trimite-mi si mie niste lucrari facute d u ca vreau si eu sa vad c faci pls. :jester:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ai reusit sa faci ceva? Am fost ieri prin oras si am intrat la o librarie si am gasit o carte interesanta. Se numeste "Manga step by step" si te invata cum sa dasenezi manga, pretul este intr-adevar cam mare (cam 120 RON) dar este o carte groasa si informativa cred eu. Cand am vazut-o mi-am adus aminte ca u cautai ceva k sa faci manga mai usor si ce ar fi mai usor decat sa stii cum se fac corect desenele? :)

O gasesti in Bucuresti (dak nu esti din Bucuresti sorry). Te duci la Sala Polivalenta si cum stai in fata ei (cu fata la ea) in dreapta trebuie sa vezi o biserica mai veche din caramida, te duci in fata bisericii si daca te uiti de acolo vizavi de ea (pe dreapta ta daca esti in fata ei) sunt doua librarii, una vinde carti bisericesti iar cealalta este libraria Humanitas, cartea o gasesti in libraria Humanitas. Ieri o aveau la vitrina cand am fost eu. Sper sa iti fie de folos daca o iei. 8) Si trimite-mi si mie niste lucrari facute d u ca vreau si eu sa vad c faci pls. :hi:

 

 

Iti multumesc foarte mult!Nu stau in Bucuresti, dar daca voi avea vreodata ocazia am sa o cumpar.Cat despre lucrari... acum incerc sa fac ceva, dar nu o sa fie foarte reusit...poate cand ma voi descurca mai bine o sa iti trimit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×