Sari la conținut
Forum Roportal
Simona85

Creme pentru protectie solara PERSONALIZATE

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Dermocenter va ofera acum posibilitatea de a avea o crema pentru protectie solara special adaptata pielii dumneavoastra.

In urma testului de melanina ( test electronic prin care se masoara cantitatea de melanina din piele) se poate afla exact necesarul de factor de protectie pentru pielea dvs.

Expunerea peste masura la radiatii UV cauzeaza probleme serioase pielii tale pe termen lung, imbatranirea prematura a pielii si poate declansa inclusiv cancerul de piele. Chiar daca lumina infrarosie a soarelui pare inofensiva, aceasta poate provoca caldura excesiva in straturile periferice ale pielii si prin urmare poate duce la imbatranirea prematura a pielii.

Daca deja ati fost expusi peste masura la radiatii UV si infrarosii si acum va luptati sa scapati de urmele lasate asupra pielii dvs,

Dermocenter, va poate oferii informatii , recomandari si ajutor pentru a sustine rgenerarea si vindecarea pielii pe termen lung.

 

Pentru a mentine functiile pielii si ale organismului in stare bună nu se recomandă folosirea unei protectii solare de 100%. Deci trebuie evitate ambele extreme in ceea ce priveste factorul de protectie solară al cremelor. Se recomandă un factor de protectie de 15-20%. Dacă se foloseste un factor de protectie 18, inseamnă că pielea poate fi expusă de 18 ori mai mult timp la soare inainte de inceperea formării arsurilor

 

Totusi nu se recomandă folosirea in mod regulat a unor creme de zi cu factor de protectie solară pentru pielea obisnuită, deoarece aceasta poate duce la deficiente de vitamina D. Protectia prin impermeabilitate In mod ideal cremele de protectie solară trebuie aplicate cu 10-15 minute inainte de expunerea la soare. Astfel pot fi absorbite bine in piele, fapt care creste si protectia prin impermeabilitate.

 

Afla de ce factor de protectie ai nevoie doar la Dermocenter in Timisoara.

Testul de melanina - pret :doar 35 lei

Iar daca doresti crema de protectie solara primesti bonus testarea melaninei pielii.

O crema de protectie soalara personalizata costa intre 45-60 lei .

 

Program de lucru:

Luni - Sambata: 9 - 22

Str. C. Porumbescu Nr. 107, Timisoara

 

Telefon: 0256 218 178

0356 003 368

0732 166 515

FAX: 0256 218 178

 

E-mail: info@dermocenter.ro

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×