Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Purple hibiscus

Important:nevoie de sfat rapid!

Recommended Posts

salut!

as aveasi eu o intrebare:acu o luna si un pic am intrerupt un tratament cu anticonceptionale dupa ce mi-a venit menstruatia.tratamentul l-am intrerupt deoarece am luat foarte mult in greutate si am decis impreuna cu prietenul meu ca e timpul sa iau o pauza. dupa menstruatia propriu-zisa cauzata de anticonceptionale am folosit de fiecare data prezervativ si dupa folosirea lui ne-am asigurat de fiecare data sa nu fie rupt.

Problema e ca menstruatia nu mi-a mai aparut cam de o luna sau poate mai mult,dar am apelat la cateva teste de sarcina in ultimul timp....cred ca la vreo 3-4 si toate mi-au iesit negative.

exista posibilitatea unei sarcini?!

as merge la ginecolog,dar problema e ca si mama e tot medic ginecoog si isi cunoaste toti colegii si aceea stiu ca eu sunt fiica ei.daca merg la careva indiferent de confidentialitate sigur ii vor spune mamei.....

asa stau si ma stresez....ce ziceti exista posibilitatea sa fiu insarcinataaaa?

 

 

 

 

ms

:* :think:

Share this post


Link to post
Share on other sites

deci eu zic ca din start nu ai cum daca de fiecare data ai fost precauta.

Apoi nu cred ca un medic si-ar risca cariera doar ca sa ii zica mamei tale.Eu au depus un juramant..si sunt obligati sa respecte confidentialitatea.daca nu fac asta isi pot pierde dreptul de a mai practica..si nu cred ca isi risca vreunu acest drept.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×