New Task 8 Raportează post Postat Octombrie 28, 2008 Hai, musca :doh: altul bai nene... :beee: dau ignore topicului... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
GinGin 8 Raportează post Postat Octombrie 29, 2008 (editat) Aluat de padispan? Cu mere?Si cum e? :P super buna...daca stii sa faci chec, atunci este foarte simplu... :) tu esti si bucatar? Nu e placinta,e prajitura. La mine-i in felul urmator Se face aluat de pandispan,se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina jumatate din compozitie.Se coace apoi se scoate si se intind merele date pe razatoare,stoarse de suc si calite cu zahar si scortisoara.Deasupra se pune resul de compozitie de pandispan.Se da la cuptor la foc mediu pana se coace. Se serveste rece. Editat Octombrie 29, 2008 de GinGin Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat Octombrie 29, 2008 si eu vreaaaaaau :P Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Ampera 10661 Raportează post Postat Octombrie 29, 2008 drool.gif am 3 mere..nu e suficient, nu? :P(( Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Kahila 177 Raportează post Postat Octombrie 29, 2008 super buna...daca stii sa faci chec, atunci este foarte simplu... faci compozitie pentru chec. ( nu folosesti cacao ) mere rase prin razatoarea mare--le storci bine de zeama.. le amesteci cu scortisoara. torni compozitia de chec intr-o tava mai mare si putin mai inalta.. presari deasupra merele razuite...( ele se for scufunda putin in compozitie ) bagi la cuptor si lasi la copt precum checul.... pudrezi la sfarsit cu zahar pudra.... belea de buna.. merge servita cu un pahar cu lapte rece.. Hmm...Vader ,bucatar? :) Nu e placinta,e prajitura. Se arde zahar cu vanilie si tapetezi bine tava in care vrei sa o faci. Merele curatate,le tai feliute,cat posibil de aceeasi marime si le asezi-dupa inspiratia de moment intr-o anumita forma ;) -in tava,peste ele pudrezi scortisoara si zahar,zahar in functie de cat de dulci sunt merele.Din loc in loc pui cate putin unt. Bagi tava in cuptor si lasi pana cand merele capata o nuanta usor aurie. Intre timp faci compozitia de pandispan si o torni peste mere.Pui iarasi la cuptor si lasi pana cand pandispanul este gata. Cat inca este fierbinte o rastorni pe un platou . Cand s-a racit ornezi cu frisca. Pofta buna! :P Frate,m-ai inebunit :P N-am facut niciodata cu padispan,o sa fac si eu Eu o fac ca reteta prima expusa. :P Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat Octombrie 29, 2008 drool.gif am 3 mere..nu e suficient, nu? :)(( auzi? io dau merele si tu faci placinta? :P Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
vaca_cu_cabina 6 Raportează post Postat Noiembrie 2, 2008 Mie imi plac placintele doar cand sunt calde, atunci is bune. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
nu ma cheama asa! 0 Raportează post Postat Noiembrie 3, 2008 sau tort de mere....:good: pe asta il stiu blat de gata, mere rase si calite deasupra, cu putin zahar, scortisoara, lamaie frisca in top gata tortul si e bun :huggles: Mie imi plac placintele doar cand sunt calde, atunci is bune. si mie si daca-s de cumparat...! :huggles: Hai, musca :) am muscat, dezastru!...de bun ;) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
zazuka 0 Raportează post Postat Noiembrie 4, 2008 nu imi plac placintele:( aaaa ba da aceea cu visine atat Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Miss Bitch 343 Raportează post Postat Noiembrie 4, 2008 Nici mie nu-mi plac placintele. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri