Zindy 0 Report post Posted June 14, 2009 Salut. Vreau si eu sa stiu cam ce ar trebui citit pentru clasa a XI-a :( . Nu de alta, dar profa nu ne-a dat indrumarile bibliografice si nu vreau sa stau in timpul anului scolar sa citesc toate cartile. Share this post Link to post Share on other sites
babs 0 Report post Posted June 14, 2009 sper sa nu incurc clasa a 10-a cu a 11-a :( si depinde ce carti alege ea.eu cred ca am citit urmatoarele: 1. liviu rebreanu: ion 2.camil petrescu: patul lui procust 3. liviu rebreanu: padurea spanzuratilor 4. camil petrescu: ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi 5. george calinescu: enigma otiliei 6. eugen ionescu: scaunele 7. eugen ionescu: cantareata cheala 8. camil petrescu: act venetian Share this post Link to post Share on other sites
val2009 0 Report post Posted June 14, 2009 Am terminat clasa a XI-a anul acesta. Am avut de citit: - Camil Petrescu: "Ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi" - George Calinescu: "Enigma Otiliei" - I.L. Caragiale: "In vreme de razboi" - Vasile Alecsandri: "Chirita in provintie" -Lucian Blaga: ''Mesterul Manole" (drama in 5 acte) -Mircea Eliade: "Maitreyi" (daca nu ai studiat-o in clasa a X-a) Share this post Link to post Share on other sites
Zindy 0 Report post Posted June 15, 2009 Multumesc mult! Maitreyi am studiat-o intr-a X-a. :fingers: Share this post Link to post Share on other sites
Comakid 0 Report post Posted June 23, 2010 (edited) nu stiiti in a10a ce vom studia?:lol: :D Edited June 23, 2010 by Comakid Share this post Link to post Share on other sites
Patrice.Mary.Celeste 0 Report post Posted June 25, 2010 eu deabea trec a 9-a si am citit majoritatea cartilor pe care le-ati mentionat, din propie initiativa si chiar mi-au placut :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Nico` 0 Report post Posted July 1, 2010 In clasa a 10 eu am studiat: Proza -Povestea luiHarap Alb -La tiganci -Ion -Morometii -Ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi -Enigma Otiliei Poezie -Dorinta de Eminecu -Eu nu strivesc corola de minuni a lumii Lucian Blaga -Rondelul rozelor ce mor-Al.Macedonski -Lacustra-Bacovia -Riga Crypto si lapona Enigel Ion Barbu Dramaturgie O scrisoare pierduta Share this post Link to post Share on other sites