Sari la conținut
Forum Roportal
18tillIdie

Constructie casa cu propriile maini

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ne-am apucat acum un an sa ne construim o casa prin intermediul unei firme specializate... :friends: am reusit sa facem fundatia, sa ridicam zidurile pentru parter si ni s-au cam terminat banii... :) sa obtii un credit este deosebit de dificil, si pentru ca sunt un om de actiune, mi-a venit glorioasa idee sa o terminam chiar noi, cu propriile manute ( eventual ale prietenilor ) :D

Desigur suntem amandoi oameni cat se poate de urbani, crescuti la bloc, si obisnuiti sa faca bataturi eventual de la prea mult tastat ...Ce ziceti ? Exista cea mai mica posibilitate sa putem face asa ceva ?Se poate invata asa ceva din mers?

Tipps & tricks ? :yes:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

..pentru unuii oameni...chiar urbani se poate .!!..dar se pare ca esti la stadiul cand ceea ce trebuie facut necesita specializare. ex: tamplarie, instalatii electrice, instalatii sanitare.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

E cam greu sa te apuci de capul tau sa iti faci casa, dar nu imposibil. insa vei avea nevoie de sfaturi de la cunoscatori in domeniu, mesteri.

Am vazut la cineva in casa, gresia pusa de proprietari.Tot asa ca tine, ca sa nu mai dea bani la mesteri, s-au apucat ei de treaba. Si au astupat cu gresie si gaura de scurgere. :lol:

Dar daca vrei cu adevarat sa faci o treaba, se poate. Exista multe informatii de gen si pe net, gasesti reviste, etc.

Succes!

Si sa ne pui o poza cu casa cand e gata.

Si cine stie, poate iese chiar atat de bine, incat prinzi gustul, si te reprofilezi pe constructii de case. :cry:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Vad ca titlul postului meu trezeste interes, dovada fiind numarul celor care au l-au citit. Asta ma bucura, dar din pacate prea putine raspunsuri...Eu chiar speram ca cineva a mai facut nebunia de care as vrea eu sa ma apuc si-mi povesteste prin ce a trecut :jester:

Multumesc in schimb celor care mi-au raspuns, si multumesc pentru incurajari...am mare nevoie acum. Sa fiti siguri ca o sa postez fotografii cu casa cand va fi gata. :jester:

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vad ca titlul postului meu trezeste interes, dovada fiind numarul celor care au l-au citit. Asta ma bucura, dar din pacate prea putine raspunsuri...Eu chiar speram ca cineva a mai facut nebunia de care as vrea eu sa ma apuc si-mi povesteste prin ce a trecut :rot:

Multumesc in schimb celor care mi-au raspuns, si multumesc pentru incurajari...am mare nevoie acum. Sa fiti siguri ca o sa postez fotografii cu casa cand va fi gata. :rot:

 

prea greu sa faci o casa ,nu este, mai greu e pana cand te apuci de lucru.noi ne-am facut casa in mare parte in felul asta , este doar parter si mansarda , neamenajata, inca...te sfatuiesc , din ceea ce am invatat noi, dupa greseli ireparabile, sa incepi prin a aduna mai intai toate materialele necesare, pe care sa le adapostesti la loc sigur...cumpara numai materiale de calitate, calculand si ceva in plus, pt eventuale pierderi.acoperisul nu va veti descurca fara un mester, care sa va dea o lista cu necesarul de grinzi.daca optezi pt un acoperis sistem , firma pe care o vei angaja v-ar putea ajuta f mult.succes!

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
In ce stadiu sunteti?

Este ridicata si acoperita, si din pacate cam atat... :roll:

 

Dar n-au intrat zilele in sac...mersi de intrebare.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

vreau sa_ti spun ca e posibil si ca am vazut destui occidentali facand asta cu manutele lor, numai noi romanasii nu suntem obisnuiti, dar va veni si la noi, ei, strainii au in magazinele mari de tip brico depot sau brico store toata documentatia si cred ca si la noi marile magazine de bricolaj au inceput sa ofere informatii, pentru a_si putea astfel vinde mai bine materialele, bafta si curaj, se poate!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×