Sari la conținut
Forum Roportal
darkfear

Par aspru

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

sunt baiat, am 15 ani si nu-mi place cum am parul...mai exact e putin cam aspru chiar daca-l spal cu Garnier, Pantene sau orice alte sampoane renumite, am incercat chiar si cu sapun normal (de maini)..am scapat de matreata dar parul e tot aspru (putin cam tare). o alta problema este ca imi creste foaaarte greu parul, este vreo solutie sa-l fac sa creasca mult mai repede ? arat foarte urat cu parul mic (asta e parerea mea..chiar daca parintii sunt cu totul de alta parere :-w).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu am mai auzit nici un baiat pana acum, care sa se planga ca ii creste parul prea greu. Voi va tundeti mult mai des decat o femeie si deci, se presupune ca va doriti sa creasca mai greu.

Cat despre faptul ca e aspru, incearca sa te dai cu balsam dupa ce il speli. Eventual sa fie aceeasi marca cu samponul. Dar IN NICI UN CAZ nu te mai spala cu sapun si mai ales cu sapun de maini. Daca nu merge nici cu balsam, incearca si masti de par. Daca nu consideri ca te efemineaza.

Dar, daca imi permiti o parere, daca as fi baiat, mi-as dori sa am parul mai aspru. Se aseaza altfel, mai usor decat un par moale.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ca sa iti creasca parul mai repede foleseste ulei de ricin (gasesti la magazinele naturiste). nu mai folosi sapun in loc de sampon. fiindca ai parul scurt daca o sa folosesti balsam o sa ti se ingrase parul mai repede. cumpara un sampon pentru par deteriorat sau mergi la un salon profestionist sa te tunzi si o sa-ti aplice ei tratamente speciale pentru par.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×