Sari la conținut
Forum Roportal
IoanaTM

Sotul berbec...barbat de casa sau Cassanova sub acoperire?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am o relatie de 5 ani cu Sorin, iubitul meu! Anul acesta am decis sa ne casatorim in octombrie. De mai multe luni de zile, primeste mesaje ciudate de la anumite persoane care m-au facut geloasa. Niciodata nu am avut sentimentul ca il cunosc foarte bine dar tocmai acest lucru a tinut flacara aprinsa intre noi
Am cerut un sfat de la un astrolog si mi-a spus ca nu suntem compatibili ca el are Marte in Gemeni si o sa regret decizia luata. El nu ma ia in serios cand ii spun si imi spune ca acum caut motive de cearta. Totusi, mesajele continua sa vina pe telefonul lui si nu ma lasa sa le citesc ca amandoi avem dreptul la intimitate, cica!
Ajutati-ma cu un sfat! Chiar este un lup imbracat in mielusel?

Editat de Davi_

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Totusi, mesajele continua sa vina pe telefonul lui si nu ma lasa sa le citesc ca amandoi avem dreptul la intimitate, cica!

 

Dă-l

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Faptul ca iubitul tau e berbec cu Marte in Gemeni,nu are prea mare relevanta!O fi zodia Gemenilor duala,dar crezi ca toate persoanele care au cel putin o planeta aici sunt de evitat?Nimeni nu-i perfect.In cazul tau,astrologul acela la care ai fost,trebuia sa-ti faca astrograma ta natala,astrograma natala a lui Sorin,astrograma sinastriei voastre,astrograma compusa a voastra.Toate acestea necesita multa munca,timp,poate a mai fost necesara si rectificarea orelor de nastere...Asa,ca o curiozitate,cat timp ai stat la astrolog?Ca daca tot si-a dat cu parerea ca nu sunteti compatibili... :(

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Majoritatea barbatilor din zodia berbec pe care i-am intalnit au aventuri extraconjugale.Dar sunt si de casa, in sensul ca se implica mult si asigura cam tot ce este nevoie, familiei.Insa fideli,sunt poate la nivel emotional, nu si sexual.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din moment ce dupa 5 ani, o asemenea intrebare iti ridica asemenea probleme..eu zic ca e doar picatura care a umplut paharul, ce sta sa se verse.

Altundeva e problema - nu cred ca ai incredere in el. Si mi se pare normal, ca el se ascunde de tine. Ba mai si baga pretextul ' fiecare cu intimitatea lui'.

Gandeste-te de 10 ori pana sa te mariti cu el. Ba mai mult, daca pe tine te roade atat de tare ca nu iti spune si pe el la fel de tare ca l-ai 'sufoca' ...tu esti la cer, el la pamant. si nu ca zice zodia..aia ii copil pe langa ce se zbate in tine acuma.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×