Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
IoanaTM

Sotul berbec...barbat de casa sau Cassanova sub acoperire?

Rate this topic

Recommended Posts

Am o relatie de 5 ani cu Sorin, iubitul meu! Anul acesta am decis sa ne casatorim in octombrie. De mai multe luni de zile, primeste mesaje ciudate de la anumite persoane care m-au facut geloasa. Niciodata nu am avut sentimentul ca il cunosc foarte bine dar tocmai acest lucru a tinut flacara aprinsa intre noi
Am cerut un sfat de la un astrolog si mi-a spus ca nu suntem compatibili ca el are Marte in Gemeni si o sa regret decizia luata. El nu ma ia in serios cand ii spun si imi spune ca acum caut motive de cearta. Totusi, mesajele continua sa vina pe telefonul lui si nu ma lasa sa le citesc ca amandoi avem dreptul la intimitate, cica!
Ajutati-ma cu un sfat! Chiar este un lup imbracat in mielusel?

Edited by Davi_

Share this post


Link to post
Share on other sites
Totusi, mesajele continua sa vina pe telefonul lui si nu ma lasa sa le citesc ca amandoi avem dreptul la intimitate, cica!

 

Dă-l

Share this post


Link to post
Share on other sites

Faptul ca iubitul tau e berbec cu Marte in Gemeni,nu are prea mare relevanta!O fi zodia Gemenilor duala,dar crezi ca toate persoanele care au cel putin o planeta aici sunt de evitat?Nimeni nu-i perfect.In cazul tau,astrologul acela la care ai fost,trebuia sa-ti faca astrograma ta natala,astrograma natala a lui Sorin,astrograma sinastriei voastre,astrograma compusa a voastra.Toate acestea necesita multa munca,timp,poate a mai fost necesara si rectificarea orelor de nastere...Asa,ca o curiozitate,cat timp ai stat la astrolog?Ca daca tot si-a dat cu parerea ca nu sunteti compatibili... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Majoritatea barbatilor din zodia berbec pe care i-am intalnit au aventuri extraconjugale.Dar sunt si de casa, in sensul ca se implica mult si asigura cam tot ce este nevoie, familiei.Insa fideli,sunt poate la nivel emotional, nu si sexual.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din moment ce dupa 5 ani, o asemenea intrebare iti ridica asemenea probleme..eu zic ca e doar picatura care a umplut paharul, ce sta sa se verse.

Altundeva e problema - nu cred ca ai incredere in el. Si mi se pare normal, ca el se ascunde de tine. Ba mai si baga pretextul ' fiecare cu intimitatea lui'.

Gandeste-te de 10 ori pana sa te mariti cu el. Ba mai mult, daca pe tine te roade atat de tare ca nu iti spune si pe el la fel de tare ca l-ai 'sufoca' ...tu esti la cer, el la pamant. si nu ca zice zodia..aia ii copil pe langa ce se zbate in tine acuma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×