Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am terminat tratamentul cu Pegasys si Copegus in luna martie. Nu am avut efecte adverse de nesuportat, dar pot sa va spun ca analizele sangelui aratau valori care ma ingrijorau,dar am trecut peste pana am ajuns la finalul tratamentului. Spun aceste lucruri pentru cei care isi fac curaj sa inceapa acest tratament. Bineinteles ca depinde si de organismul fiecarei persoane, daca suporta mai bine sau nu acest tratament. Ceea ce nu stiu este, daca dupa tratament, revin la greutatea dinaintea tratamentului (am slabit pe parcursul celor 48 de saptamani de administrare a celor 2 medicamente in jur de 20 kg)? Pentru ca stiu ce important este sa fii la o greutate normala, nu supraponderala, cum eram eu. Doresc tuturor celor care urmeaza acest tratament sa-l suporte cat mai bine si sa ajunga cu o viremie nedectabila si sa si ramana la nedectabil, iar celor care inca nu au curaj sa-l inceapa, sa aiba incredere si ca alta alternativa nu este, decat acest tratament (ceaiurile, tratamentele cu diverse plante sau alte medicamente pe baza de plante sau regimuri alimentare nu te vindeca de hepatita C, ci doar iti protejeaza ficatul).

Sanatate tuturor!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna adabia!Si eu sunt bolnava de hepatita C.Am descoperit ca am aceasta boala la un control de rutina in luna martie 2009.Prima data am crezut ca este o greseala, dar analizele complexe pe care le-am efectuat ulterior au confirmat diagnosticul.Am depus dosarul pentru interferon si sunt in asteptarea aprobarii, dar oare cat va trebui sa astept. am totusi o varsta (51 ani) care nu imi da ragaz asa de mare.Sper sa fie bine M-am bucurat cand am vazut ca ariel a terminat tratamentul cu interferon si ca nu a avut asa reactii urate. Sa speram ca va fi bine. Sunt curioasa ce analize a avut arie inainte de inceperea tratamentului si cat timp a asteptat pentru aprobarea interferonului.Pana atunci sanatate la toti!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna sunt Adabia si ma bucur ca in sfarsit pot vb. cu cineva.Multumesc,am inceput tratamentul specific hepatitei c in decembrie anul trecut dar suport foarte greu tratamentul,am stari de depresie,voma,am slabit 15 kg,sper ca nu toti trec prin ce trec eu.Apropo eu am asteptat 7luni pana mi s-a aprobat dosarul.Va doresc sanatate si mai astept si alte pareri,cu respec Adabia

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna! Si eu am facut tratamentul, mai am 9 injectii. M-am documentat f. mult si am ajuns la concluzia ca e vb. de un virus si acest virus nu poate fi distrus cu naturisme, asa ca am trecut la intocmirea dosarului, dupa 8 luni am primit aprobarea, am avut destule, mult prea multe efecte secundare, dar le-am cam dus pe picioare (doar 2 saptamani de conc. medical si acum, o saptamana, din cauza inimii). Dar nu ma las, asa cum de la o viremie de 1630000, la trei luni de tratament a fost nedetectabil, sper sa fie asa mereu.

Doar ca, am fibroza 3. Poate vom reusi si noi printre cei 50% care s-au vindecat. Aveti incredere in tratament si fiti optimisti, totul va fi bine

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna ma numesc Sofia, am 38 ani si in ian 09 am aflat de hep c. M-am prezentat la Matei Bals si mi-a facut doar fibroza care mi-a iesit 1 si virs activ 44%, nu a vrut sa-mi faca viremia, mi-a inbalmajit ceva ca n-are rost nu fac punctaj sa vin peste 6 luni. Ce as putea sa mai fac? Obosesc foarte usor, am un tremurat ciudat si iau aloe, si apicole altfel mi-ar fi foarte rau.

Multumesc daca ma-ti putea putea ajuta cu sfaturi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sanatate la toata lumea ! Soficuta ar fi bine sa insisti sa-ti faca viremia .Nu sunt cea mai in masura sa dau sfaturi pentru ca nu sunt medic , dar cu cat mai repede cu atat mai bine.Mie la analize mi-au iesit niste valori de speriat : fibroza 4 si viremia peste 5.500.000 .Deci ce sa mai spun si totusi sper sa obtin interferonul si sa ma vindec. Va doresc la toti multa sanatate !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×