Pop Adrian 0 Report post Posted May 11, 2009 Cred ca ati auzit ca in Ianuarie 2009 s-a lansat Tomb Raider Underworld. Ce parere aveti despre el ? Eu zic ca are o grafica super tare, nu am gasit glitch-uri sau bug-uri si in plus este foarte misterios nestiind cine sare pe tine la urmatorul colt. Deci ? voi ce credeti ? Share this post Link to post Share on other sites
raluca-maria 0 Report post Posted June 23, 2009 ceau Adrian :) Targu-muresean ca mine :crazy: pai mi-a placut muuuuuuuuuuult!!!!!!!!!!!!!!!!! l-am terminat de 2 ori, am terminat si TRA, acum fac rost de Legend... ca m-a prins o febra de Lara... :think: tie cum ti-a parut??? fata de restul mai ales, pt ca multi mai sustin ca nu-i prea palpitant (fata de Legend de exemplu) Share this post Link to post Share on other sites
whosyourdady 74 Report post Posted August 9, 2009 Cred ca ati auzit ca in Ianuarie 2009 s-a lansat Tomb Raider Underworld. ... Jocul s-a lansat pe 18 Noiembrie 2008, nu in Ianuarie cum zici tu :think: Intradevar, jocul are cea mai buna grafica dintre toate TR-urile. Gameplayul este bine gandit, povestea interesanta insa jocul e cam scurt. pentru raluca-maria: ar fi fost bine daca ai fi inceput cu Legend, continuat cu TRA si apoi TRU. Jocurile au fost gandite ca o trilogie si astfel ai fi putut intelege povestea mai bine :roll: dar, ma rog... acum cica producatorii se gandesc deja la un nou joc, TR Origin :boredom: imagini gasiti pe net Share this post Link to post Share on other sites