Sari la conținut
Forum Roportal
Obsoletus

Topul celor mai buni fotbalisti

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

image.png.ac2b5784b6912b34458eb8c276016ca1.png

Fotbalistul este legat de Steaua București, acolo realizând cea mai mare performanță a carierei sale, momentul magic în care a devenit un simbol al fotbalului românesc.   Din căsătoria anterioară, cu Ildiko, de care a divorțat după 27 de ani de mariaj, Helmut Duckadam are 2 copii, pe Robert și Brigitte. Ne-am despărțit pentru că nu am putut să mă obișnuiesc în SUA,  Arizona.  Ulterior, s-a recăsătorit cu Alexandra, care i-a dăruit o fetiță, pe nume Julianne.

https://www.wowbiz.ro/cati-copii-are-helmut-duckadam-starul-a-fost-casatorit-de-doua-ori-20351990?utm_campaign=cross_parteneri&utm_source=evz&utm_medium=evz-hp-2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

th?id=OIP.LjbXIGUjs1dosF-n-Lm6nAHaE7&pid=Api&P=0&h=220   Oricare idee sfat este analizata si binevenita care ar ajuta pe moment!!!

Mai bine sa le vanda decat sa le dea de pomana si sa ramana cu datorii.  Si asa nu va avea nevoie de amintiri din trecut dupa evenimentul de ADIO, si este mult mai rapida recuperarea la VIATA daca are o casa goala.   Nu vrea sa traiasca din amintiri neplacute.  Va incepe cu o zugraveala zdreavana sa dezinfecteze locuinta si o ia de la inceput cum vrea ea, daca nu vrea sa vanda.  N-am idee unde locuiesc acum dar cred ca este platit si-i ramane ei, nu sint si altii pe actul de proprietate.   De asta ar trebui sa se ingrijeasca ca acoperisul este important.   

Sau are Domnul Rica o alta propunere mai substantiala???   Sanatate!!!

https://playtech.ro/stiri/rica-raducanu-impresionat-de-gestul-oanei-lis-de-a-si-vinde-hainele-pentru-medicamentele-lui-viorel-lis-nu-credeam-ca-va-sta-cu-el-pana-la-sfarsit-exclusiv-798747

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×