Sari la conținut
Forum Roportal
Obsoletus

Topul celor mai buni fotbalisti

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

1 minute ago, The Unknown said:

Tu ai vazut acel meci atunci cand s-a jucat???  sau numai acum in era comuperului cand si despre Jesus au un video!!!  

Mai puțin contează faptul că aș fi văzut eu sau nu acel meci. Ideea e că din orice înregistrare video se observă clar că n-a fost vorba de „mâna lui Dumnezeu”, ci de mâna lui Maradona. Care Maradona, a dat în acel meci un gol intenționat cu mâna, nesancționat de arbitru, fentând atât arbitrii cât și fotbalul. Despre asta e vorba.

Și ca să fii liniștită, da, am văzut acel meci. Și încă în direct!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 2 minute, Vriies a spus:

Și ca să fii liniștită, da, am văzut acel meci. Și încă în direct!

N-am probleme medicale, orice boala sa-mi spuna ca am vre-un doctor, nu m-ar interesa nici un pic ca nu le-as crede!!!   Sint chiar foarte linistita ...  

Daca toata PLANETA a fost de acord cu acel arbitru care a acordat gol-ul, eu de ce n-as fi???   N-am fost pe teren ca ar fi avut alt aspect poate daca eram aproape, iar daca nici camerele n-au inregistrat nimic gresit ... gol a fost declarat.    Se arata si azi momente cand mana cuiva e pe ceva ca asa se vede de departe, insa in realitate distanta era foarte mare, precum se pozeaza Turnul de la Pisa.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Lista de medicamente prescrise lui Diego Armando Maradona i-a uimit pe specialiști.

Iată ce i se administra pacientului:  

Quetiapină- pentru tratamentul schizofreniei, depresiei și a tulburărilor psihice bipolare;   Naltrexonă- pentru tratamentul dependenței de opiacee;   Gabapentin- pentru tratamentul epilepsiei;    Venlafaxină- antidepresiv;   Lurasidonă- tot antidepresiv pentru adulții cu tulburări bipolare."

*A mai ramas ceva pe rafturile farmaciei???  sau totul i-a fost oferit ca tratament experimental pe fotbalistul mai popular ca Jesus sa vada rezultatul cat a fost de aproape de zeitati!!!   Cel care i-a dat drumul din spital oare de cine a fost platit???   Cred ca voiau deja sa scape de el deja ca prea avansat erau bolile mentale daca lua atatea minuni sa-l tina in frau cat-de-cat.*

Ultimă oră. Cocktailul care i-a fost fatal lui Maradona. Verdictul specialiștilor | Evenimentul Zilei (evz.ro)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ion-lita-dumitru-si-johan-cruyff-300x195.jpg

Revelion Vis şi coşmar american pentru Ion Liţă Dumitru. Balaci, Hagi, Pele şi Cruyff, martorii lui

"Voiam însă neapărat să fac o facultate, îmi intrase mie asta în cap. Bine, eu fusesem student la IEFS, dar după ce am bătut într-un meci. Sportul Studențesc cu 4-0, Nicu Ceaușescu, protectorul lor, le-a dat ordin celor din conducerea facultății să fiu picat la toate examenele!

Ajuns la Timişoara, m-a luat în primire profesorul Covaci, decanul Facultăţii de Mecanică din Timişoara, unde mă băgaseră cei de la Poli. Un om senzaţional, datorită lui am terminat facultatea aia. «Măi, Liţă, cum ai putut tu, mă, să pleci de la Steaua, să laşi un grad de locotenent colonel pentru o facultate? Ce a fost în capul tău?».

M-a trimis la cursuri, trebuia să dau și pe acolo, dar n-aveam nicio treabă. La un curs de fizică m-a ridicat profesorul în picioare. Pe tablă erau niște tabele, el mi-a dat o bucată de metal și mi-a zis ceva. În gândul meu, «ce, mă?». La matematică la fel, erau nişte maţe dealea desenate pe tablă şi nu ştiu ce trebuia să aflu.

M-au ajutat însă cei de la club, iar la examenul de final tot decanul Covaci a venit şi mi-a spus: «Uite, sunt 6 întrebări şi 6 răspunsuri, din astea îţi vor da. Învaţă-le pe-astea şi ai absolvit!». Le-am învăţat şi aşa am reuşit să termin facultatea. Şi în plan personal, dar mai ales în plan sportiv am greşit că am plecat de la Steaua la 30 de ani”, a mai spus cel care la un moment dat a fost şi căpitan la Steaua.    Eu vreau să mor acolo, în România." 

*De Diploma asta nu s-a putut folosi in America, acum bate retragerea dar strica viata fetitei.  Nu cred ca dupa ceremonia funerala pleaca inapoi, varsta nu este o problema!!!*

 

Revelion Vis şi coşmar american pentru Ion Liţă Dumitru. Balaci, Hagi, Pele şi Cruyff, martorii lui | Evenimentul Zilei (evz.ro)

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Superstarul Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj de adio. Este anunțul zilei în fotbalul mondial – Evenimentul Zilei (evz.ro)

"Sunt șanse foarte mici ca atacantul Cristiano Ronaldo să mai continue la Juventus Torino.   La 36 de ani, superstarul portughez s-ar întoarce în țara natală, la Sporting Lisabona. Deși, el nu duce lipsă de oferte și de alte oferte mai avantajoase din punct de vedere financiar.    Ronaldo ar vrea să-și încheie cariera la clubul de unde a pornit în fotbalul mare și unde a fost lansat de antrenorul român Ladislau Boloni."

*Intrarea in scena este mai putin emotional decat iesirea si spus Ramas Bun.*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

1627472205778.jpg?width=848&height=0

 „Dacă rămâneam în America mă făceam grădinar”  

Pentru mari celebritati nu este bun emigrarea ca nu vor primi tratament special.   Marea majoritate al immigrantilor nu va sti 100% la perfectie limba engleza daca nu lucreaza undeva in invatamant, insa americanii nu sint ca alte natiuni, nu reproseaza nimanui acest defect.   Sint angajati sa faca o munca nu sa concureze la discutii sofisticate, acolo se cere si scoala terminata local si nu se recruteaza dintre noii veniti, ci din facultatile locale.   

El avea pretentii, dar nu se acomoda ca nu voia sa se aplece putin.   Pe langa, mai avea alte probleme, am auzit multe dar nu stiu in ce masura au fost adevarate.   Nu l-am intalnit desi am auzit ca au frecventat comunitatea maghiara din Phoenix, dar din moment ce nici nu stiam cum arata, dupa cine sa mai uit? 

Cert este ca nici n-am intrebat pe nimeni si n-am auzit sa fi fost anuntat prezenta unui erou al fotbalului la vre-un eveniment.   Precis in acei 4 ani am fost si eu cel putin de 20 de ori pe ani la diferite evenimente in biserica reformata in limba maghiara, dar nu tin minte sa-l fi vazut.   Daca ar fi stiut Mexicanii, cred ca toata America de Sud ar fi venit sa-l vada si l-ar fi dus cu ei intr-o calatorie, dar nu s-a intamplat nici asta.   Pacat ca avantajele nu erau de partea cea buna in acel timp pentru el.  

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-momentul-care-i-putea-schimba-viata-lui-helmut-duckadam-daca-ramaneam-in-america-ma-faceam-gradinar-606192.html?utm_source=playtech.ro&utm_medium=widget&utm_campaign=PlayTech-articol

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nominalizările pentru Balonul de Aur 2023. Cine sunt marii absenți

Balonul de Aur 2023 ... Premiile urmează să fie decernate în data de 30 octombrie.

Printre nominalizați îi găsim pe Messi, Benzema şi Haaland.  Iată care sunt și marii absenți de pe liste, Ronaldo şi Neymar!!!

Cei 10 nominalizaţi la premiul Lev Yaşhin pentru cel mai bun portar 

Ei sunt nominalizaţii pentru Trofeul Kopa pentru cel mai bun tânăr jucător (sub 21 de ani)

https://www.capital.ro/nominalizarile-pentru-balonul-de-aur-2023-cine-sunt-marii-absenti.html

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Szoboszlai rárúgta az ajtót a Premier League-re, mindenki dicséri

Szoboszlai Dominik - fotbalist maghiar, joaca pentru Liverpool, insa ceasurile de mana il mai scoate in evidenta cum observ.   Pe site apare pe 2 poze. 

https://metropol.hu/sport/2023/09/luxusora-szoboszlai-dominik-foto?utm_campaign=2023-09-07&utm_medium=email&utm_source=metropol_hirlevel&utm_content=position_0

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×