Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
spacemarcian

13 posturi de RADIO PIRAT inchise

Recommended Posts

salut!

 

Am vazut o stire azi ca posturile de radio pirat de prin Bucuresti au fost inchise ( http://www.atitudinea.ro/articole/Reportaj...o+pirat+inchise ) , mai exact 13 bucati.

 

 

1. Asculta cineva aceste posturi pirat ?

 

2. Trebuiau inchise ?

 

3. Este nevoie de activitatea lor ?

 

4. De ce fac uni posturi de Radio Pirat ? Pentru bani ? Popularitate? sau pur si simplu au ceva de zis.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asculta destui posturile de radio pirat, daca le prind...

 

Trebuie inchise... De altfel radiopiratii sunt niste infractori. Incalca legea. Chiar daca e vor sa fie niste luptatori impotriva sistemului, tot nu se justifica aceasta activitate. Daca au ceva de spus pot sa o faca si in strada... Dar nu au!

 

Jos cu ei ca de ai e mic bugetul! Ca toti handicapatii stiu sa fure din buzunarele noastre. Sa o faca legal, sa plateasca impozite ca asa se ajuta tara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am facut radio-piraterie, dar atunci cand era nevoie...cand lumea asculta mai mult radio-pirat decat radiourile licentiate care stim foarte bine care erau la inceput si ce muzica se difuza acolo. Atunci era sa zic o "necesitate", dar nici atunci pt. toata lumea.

Acum nu, nici eu nu mai sunt de acord sa mai functioneze asa ceva. Pt ca acum sunt o multime de posturi f. tari cu muzica buna si in afara de manele exista cam tot ce iti doresti in materie de muzica.

:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu ascultam radio pirat si erau super tari chiar daca nu erau licentiati. oricum in ziua de azi daca platesti taxe nu ajung intocmai pt tara noastra ajung in buzunarele lor ..de-aia tara asta a ajuns in halu asta ..la cate taxe si impozite platim noi ar trebui sa o ducem super bine ...mi-au placut posturile pirate si parerea mea e ca au fost inchisi pt ca posturile autorizate nu mai aveau audienta :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai majoritatea posturilor de radio pirat sunt cele ce difuzeaza manele asa ca...SA LE INCHIDA PE TOATE. insa exsista si posturi la care activeaza oameni care chiar au ceva interesant de spus. eu nu prea mai ascult radio asa ca nu pot sa spun ca ma deranjeaza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cunosc foarte multa lume care asculta (nu stiu daca inca mai asculta) radio pirat...

Intr-adevar, aceste posturi de radio difuzau in principal manele, deci nu este asa o tragedie ca au fost inchise. :spiteful:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stirea de pe site-ul respectiv mi se pare un pic exagerata.In cel mai rau caz piratii pot bruia putin un alt post de radio sau tv pe o arie mica.Eu personal nu ii ascult.

Trebuiau inchise pentru ca sunt activitati ilegale.Dar totusi ar fi bine daca piratii ar avea o banda a lor,unde sa emita numai ei. :o:

Ei nu castiga nimik la afacerea asta,totul este o mare pasiune pt radio si pt electronica.Mai demult si pe mine ma batea un gand sa ma apuc de piraterie dar mi-a fost frica si acum emit radio pe net.Cat despre manele....nush,cred ca sunt difuzate pt audienta nu pt ca le plac lor. :offtopic:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×