Sari la conținut
Forum Roportal
mgabrielro

Redescopera Romania

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Salutare,

 

Vin in atentia ta si a prietenilor tai cu o rugaminte si totodata o propunere.

 

De ceva timp, alaturi de doi prieteni, ne straduim sa facem un lucru bun pentru tarisoara in care ne-am nascut si ne traim viata, si anume sa ne aducem aportul in formarea unei imagini buna despre ROMANIA.

 

Am incercat sa facem acest lucru prin crearea unui portal de turism, ce-si doreste sa oglindeasca in ochii vizitatorilor imaginea curata a Romaniei, asa cume este ea, cu bune si cu rele, dar mai ales cu bune, pentru ca are foarte multe de spus.

 

Iti dau un link si te rog, daca ai timp si placere, sa trimiti si tu un reply cu ce iti place, ce nu-ti place, observatii , sugestii, critici constructive, daca stii vreun obiectiv care nu exista, daca ai poze din diverse zone, etc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

salut, stiu site-ul romguide.ro :o: , pe acolo mai intram sa aflu mai multe despre cetati si castele .

 

m-as implica cu cea mai mare placere , dar sunt incet in privinta redactarii unor stiri , pentru ca sunt foarte pretentios in privinta modului de exprimare si am nevoie si de timp pentru a ma informa , iar un mare dezavantaj , nu am aparat de fotografiat personal , mereu stau dupa altii sa imi trimita poze .

 

am intrat acum pe judetul Alba , pentru ca sambata aceasta voi pleca la Festivalul Cetatilor Dacice de la Cricau, deocamdata nu aveti nimic pe site despre localitatea si traditiile de la Cricau .. detalii gasiti aici : cetatidacice . ro

 

in principiu, eu sunt plecat in fiecare sfarsit de saptamana undeva prin tara . V-as putea ajuta cu informatii cu privire la : zone montane , trasee turistice , chei , pesteri brute, dar si amenajate , evenimente si traditii locale , alte cetati si castele , zone de campare cu cortul si altele ..

 

ar fi ceva daca pe site-ul vostru ati adauga si o lista cu parcurile naturale si nationale , cu rezervatiile si ariile protejate din tara . Eu am facut deja un topic aici cu o lista a site-urilor catorva parcuri .

 

va aduc la cunostinta ca sunt multi studenti care termina Regie de Film si TV , care ar putea fi interesati sa regizeze un scurt-metraj , chiar si ca mini-film documentar, cu privire la un obiectiv , si asa ati promova mai bine zonele turistice din tara .

 

un roman care s-a ocupat de film documentar este Iliesiu Mirel , poate si singurul .

 

mai vorbim prin email-uri . Numai bine pe viitor !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

 

Multumim pentru loialitatea de care dai dovada in cautarile pe siteul Romguide :o:

 

Sincer sa fiu, nu mai speram sa fie cineva interesat nu doar sa fie un fin observator al frumusetilor Romaniei ci si sa se implice activ, asa cum ti-ai declinat intentia.

 

Suntem bucurosi sa auzim ca ne putem baza pe tine.

 

Ideile tale sunt valoroase, iar implicarea ta, in orice masura cu siguranta va aduce un aport in dezvoltarea pe care ne dorim sa o aducem acestui portal.

 

Acum, pentru a putea intra in detalii, am rugamintea sa-mi trimiti adresa ta de mail si eventual un telefon mobil

 

Cu bine,

 

Gabriel

 

mgabrielro@yahoo.com

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×