Sari la conținut
Forum Roportal
6834728

Durata de viata si metabolismul

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Am auzit ca oamenii care mananca mult si nu pun pe ei aproape deloc, traiesc mai putin decat cei ce se ingrasa mai repede(probabil metabolism lent...) sau decat cei care sunt "normali".

Este acest lucru adevarat?Ar avea o explicatie logica ce ar dovedi ca e adevarat? ..Sa excludem toti ceilalti factori care influenteaza durata de viata,si sa il luam in calcul doar pe acestia.

 

Multumesc :jester:

:jester:

Editat de EiNsTeIn'S~SoUl

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

In ziua de azi cred ca endomorfii au cel mai mare risc de imbolnavire, pentru ca asimileaza rapid grasimile, astfel fiind predispusi la obezitate. Insa acestia au o constitutie solida si au nevoie de mai putine calorii.

Ectomorfii, cei despre care vorbeai, sunt exact opusul, trebuie sa manance mai mult. Au o constitutie fragila si de aceea pot face osteoporoza sau se pot imbolnavi mai usor. Sunt mai putin rezistenti, dar asta nu inseamna ca mor mai repede decat ceilalti, de regula. Cu un stil de viata corespunzator se poate trai mult si bine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu sa se fi demonstrat aceasta teorie, dar e oarecum logica. Gandeste-te la soarece vs. testoasa. Din cate stiu riscurile se pot micsora prin adoptarea unui stil de viata sanatos.

Editat de Drifter.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×