Jump to content
Forum Roportal
baby7

Luminile de drum ....INTERZISE fara motiv intemeiat ?

Rate this topic

Recommended Posts

Am si eu o mica mare problema ... Nu demult am dat pentru permis .... Si acum se da pe calculator nu pe foaie. Am avut doua intrebari pe care eu cred ca le-am raspuns bine si as vrea sa va dati cu parerea .... Prima intrebare care mi-a fost luata drept gresita si nu cred sa fie cazul a fost : Cand se face inspectia tehnica periodica la masini si remorci .... ? Am bifat 2 ani ! ....gresit....booon ...neext.... Cand esti pe drum national e interzis : a) sa fii mai aproape de 50 de m de masina din fata ( ceea ce nu e ) b) sa folosesti luminile de drum fara motiv ( ceea ce am si bifat si cred ca e adevarat) si c) sa opresti sau sa faci manevre bruste fara motiv( ceea am bifat si zic ca also true...) ... DAR mi-a dat ca am gresit si la aceasta intrebare .... drept care mi-am picat si sala .... VA ROG DIN SUFLET spuneti-mi .... are rost sa ma duc sa fac contestatie ? As putea de fapt face asa ceva daca a fost dat pe calculator ? Si mai spuneti-mi care e parerea dumneavoastra de intrebarea a doua ... ce ati fi raspuns dumneavoastra. Am gresit pe drept? Luminile de drum eu stiu ca nu ai voie sa le folosesti cand ai tu chef. Poate ma insel? Well.... ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Te inseli. :blink:

Faza lunga se poate folosi cand vrei, daca nu deranjeaza ceilalti participanti la trafic, adica daca e pustiu in fata ta. Deci, nu este interzisa folosirea ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites
(...)Prima intrebare care mi-a fost luata drept gresita si nu cred sa fie cazul a fost : Cand se face inspectia tehnica periodica la masini si remorci .... ? Am bifat 2 ani ! ....gresit....booon ...neext.... (...)

Aici cred că erau şi alte variante de răspuns care se potriveau alături de aceasta sau erau mai potrivite,pt. că ITP poate depinde de mai multe.

Şi dacă ai fost aşa de sigură că e corect,de ce nu i-ai spus unuia din poliţiştii care erau acolo de problema asta?

 

Iar luminile de drum,cred că da,se pot folosi c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well faza e ca nu am fost asa sigura .... Pana am ajuns acasa si m-am verificat .... ma refer la ITP ....

In legatura cu luminile de drum .... Cand iesi din localitate trebuie sa folosesti luminile de intalnire , scrie in regulament, ==> nu folosesti luminile de drum. De asemenea pe restul drumurilor adica europene, expres, autostrazi la fel. Despre luminile de drum zice ca le folosesti doar cand esti seara pe un drum neiluminat si din sens opus nu se apropie alta masina. Eu cred ca daca un politist te vede cu faza lunga te opreste . Si mai cred ca nu e prea permisa ....doar atat ca nu scrie in regulament.

Share this post


Link to post
Share on other sites
(...)Despre luminile de drum zice ca le folosesti doar cand esti seara pe un drum neiluminat si din sens opus nu se apropie alta masina. Eu cred ca daca un politist te vede cu faza lunga te opreste . Si mai cred ca nu e prea permisa ....doar atat ca nu scrie in regulament.

 

Despre luminile de drum "zice" că le foloseşti

Edited by Alexeevna

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mda.... stiu toate aceste reguli dar nu am vrut ca sa fac un roman .... ca's multe reguli oricum. Anyway mersi de "enlightment" ... Asta este. Cum ziceai si tu... se poate abera pana maine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baftă la viitorul examen,atunci!Şi nu ezita să spui poliţistului din sală dacă mai remarci vreo neregulă,chiar dacă nu eşti foarte sigură de ea.Multe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mersi ... mersi ... Desi la ce fatza iti baga numai cand te uiti la ei .... parca iti piere chefu se la mai spui ceva :blink: ....

Si mda .... intrebarile sunt foarte aiurea .....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×