Sari la conținut
Forum Roportal
Tommyz0r

Dezvoltarea muschilor

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

O metoda care ti-ar sacrifica putin timpul..ar fi dansul..In principal de orice tip.Daca nu,eu iti recomand aerobicul..Iti solicita aproape toti muschii...Sau o alta varianta..ar fi sa faci diverse exercitii (abdomene,ex pentru muschii fesieri,flotari daca te tine..).Sunt o gramada de posibilitati.

Eu cel putin asta iti recomand.

Multa bafta!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
am 15 ani si aproape 1 metru 70. as vrea sa-mi dezvolt muschii dar am o inaltime prea mica pentru a merge la sala (de culturism). alte metode cunoasteti? :fish:

 

O sa-ti dau eu o parere de nu o sa o poti duce.

Eu am facut culturism 2,5 ani incepind cu 16 ani. Profesoara de sport mi-a spus sa nu fac, fiindca ma opreste din crescut. Am vazut colegi care au mai crescut 2-5 cm, pina la 18-20 ani. NU am ascultat si cum a spus profesoara a fost. Deloc nu am mai crescut in inaltime, si nu eram complet dezvoltat sexual la virsta aia.

Recomandarea mea. F mult inot la bazin sau vara in ape mari. F mult sau organizat. Te dezvolta uniform. Alergarile la fel. Urcatul pe munte dar fara greutati peste 7-8 kg, la virsta ta.

Ar mai fi exercitii la bara, dar astea dezvolta f mult partea de sus, mai putin partea de jos.

La virsta asta eu personal nu as recomanda exercitii de forta. Dupa 18 ani, si atunci cu atentie, ca iti micsoreaza inaltimea.

 

Si mai e un lucru important, eforturile fizice f mari imbatrinesc prematur, si asta se cunoaste dupa 50 ani. Atunci apar diferentele intre cei care au facut sport f mult si ceilalti oameni. Deci trebuie sa maninci f multe legume si fructe sa eviti

acest lucru, in afara alimentatiei normale.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×