Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Tommyz0r

Dezvoltarea muschilor

Rate this topic

Recommended Posts

am 15 ani si aproape 1 metru 70. as vrea sa-mi dezvolt muschii dar am o inaltime prea mica pentru a merge la sala (de culturism). alte metode cunoasteti? :o:

Share this post


Link to post
Share on other sites

O metoda care ti-ar sacrifica putin timpul..ar fi dansul..In principal de orice tip.Daca nu,eu iti recomand aerobicul..Iti solicita aproape toti muschii...Sau o alta varianta..ar fi sa faci diverse exercitii (abdomene,ex pentru muschii fesieri,flotari daca te tine..).Sunt o gramada de posibilitati.

Eu cel putin asta iti recomand.

Multa bafta!

Share this post


Link to post
Share on other sites
am 15 ani si aproape 1 metru 70. as vrea sa-mi dezvolt muschii dar am o inaltime prea mica pentru a merge la sala (de culturism). alte metode cunoasteti? :fish:

 

O sa-ti dau eu o parere de nu o sa o poti duce.

Eu am facut culturism 2,5 ani incepind cu 16 ani. Profesoara de sport mi-a spus sa nu fac, fiindca ma opreste din crescut. Am vazut colegi care au mai crescut 2-5 cm, pina la 18-20 ani. NU am ascultat si cum a spus profesoara a fost. Deloc nu am mai crescut in inaltime, si nu eram complet dezvoltat sexual la virsta aia.

Recomandarea mea. F mult inot la bazin sau vara in ape mari. F mult sau organizat. Te dezvolta uniform. Alergarile la fel. Urcatul pe munte dar fara greutati peste 7-8 kg, la virsta ta.

Ar mai fi exercitii la bara, dar astea dezvolta f mult partea de sus, mai putin partea de jos.

La virsta asta eu personal nu as recomanda exercitii de forta. Dupa 18 ani, si atunci cu atentie, ca iti micsoreaza inaltimea.

 

Si mai e un lucru important, eforturile fizice f mari imbatrinesc prematur, si asta se cunoaste dupa 50 ani. Atunci apar diferentele intre cei care au facut sport f mult si ceilalti oameni. Deci trebuie sa maninci f multe legume si fructe sa eviti

acest lucru, in afara alimentatiei normale.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×