silvet 41 Report post Posted April 25, 2009 Husa Bandridge - 15 lei. Husa Hama - 10 lei. Card SD 1 GB - 10 lei. Card SD 1 GB - 10 lei. Mini SD de 512 Nokia - 10 lei. Adaptor micro SD Kingston - 10 lei. Card reader Transcend pentru SD/MMC si micro SD/M2 - 15 lei. Preturi mici, elegante si fixe. Am atasat o poza cu husa Bandridge luata de pe net. A mea este la fel. O sa pun si o poza cu husa hHama daca este cineva interesat (se pride la curea sau cu inel - carabina). Share this post Link to post Share on other sites
silvet 41 Report post Posted April 29, 2009 Husa Bandridge - 15 lei.Husa Hama - 10 lei. Card SD 1 GB - 10 lei. Card SD 1 GB - 10 lei. Mini SD de 512 Nokia - 10 lei. Adaptor micro SD Kingston - 5 lei. Card reader Transcend pentru SD/MMC si micro SD/M2 - 15 lei. Preturi mici, elegante si fixe. Am atasat o poza cu husa Bandridge luata de pe net. A mea este la fel. O sa pun si o poza cu husa hHama daca este cineva interesat (se pride la curea sau cu inel - carabina). Share this post Link to post Share on other sites