Sari la conținut
Forum Roportal
Juels

Examen admitere Barou Bucuresti

Postări Recomandate

As dori, daca vreunul dintre voi a sustinut in 2008 examenul de barou, sa imi impartaseasca din experienta si impresiile lui/ei. Daca are cineva materiale de invatat pentru acest examen in format electronic il rog sa mi le dea si mie.

Multumesc!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu am dat, dar ma bate gandul sa dau. Am auzit ca nu e asa greu sa intri, numai ca oricum sunt speriata de cat e de invatat! Deocamdata ma pregatesc pentru licenta si vad eu ce se mai intampla.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am vazut ca ai nevoie de subiectele pentru examenul de primire in barou.eu am toate subiectele de la A-Z, subiecte cerute de barou pentru examen, prelucrate din mai multe carti de profi universitari, nu trebuie sa modifici sau sa adaugi ceva la ele, se pot transcrie direct pe foaia de examen asa cum is.sunt 5 materii (drept civil, drept penal, drept procesual civil, drept procesual penal, organizarea si exercitarea profesiei de avocat).in total is vreo 1000 de pagini cu subiecte prelucrate.eu le am achizitionat de la avocati stagiari care au dat examenul anul trecut, care au invatat din subiectele astea si au promovat examenul.

daca esti interesat sa cumperi, pretul este 100 de lei.pot sa iti trimit cuprins si un subiect dintr-o materie ca sa vezi despre ce ii vorba.

 

contact:aladezboara@yahoo.com

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×