Sari la conținut
Forum Roportal
haiducul

Placa sunet

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Buna. Vreau sa achizitionez un calculator ( sistem facut de mine) si nu stiu daca sa ii mai pun placa de sunet sau nu? Initial m-am gandit sa montez o placa de sunet genius 5.1 ( costa doar 50 RON ) dar sincer sa fiu nu stiu care ar fi rolul ei !! Doar in placa de baza este placa sunet integrata, nu? Merita sau nu? Placa de baza e asus K8N.

1.Inca ceva : in legatura cu memoria;initial am ales 256 Kb, dar pana la urma m-am hotarat sa ii pun 512 Mb dar si aici nu stiu de care, deoarece sunt de mai multe feluri: DDR (184),512 MB,PC 3200, 400Mhz ? DDR (240), 512mb, PC 4000, 533 Mhz; ?? Care e diferenta ? De care sa iau ??

Va multumesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se merita sa-ti iei placa de sunet, dar nu una de 500k. Daca tot iti iei ceva sari la una ceva mai pricopsita decat cea de pe placa. Cat despre memorii, in mod normal vezi ce frecventa suporta placa (400, 600...) si i-ati unele cu frecventa aia de preferabil, minim 512 Mb. :P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Oameni buni, am o placa de sunet CMI8738/C3DX de la Genius. Problema e ... habar n-am cum pot seta driverul sa pot face line in. Ca idee, placa asta e in paralel cu Realtek ALC650 de la nVIDIA...se poate sa fie vreo probl din cauza asta?

:D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×