Jump to content
Forum Roportal
haiducul

Placa sunet

Rate this topic

Recommended Posts

Buna. Vreau sa achizitionez un calculator ( sistem facut de mine) si nu stiu daca sa ii mai pun placa de sunet sau nu? Initial m-am gandit sa montez o placa de sunet genius 5.1 ( costa doar 50 RON ) dar sincer sa fiu nu stiu care ar fi rolul ei !! Doar in placa de baza este placa sunet integrata, nu? Merita sau nu? Placa de baza e asus K8N.

1.Inca ceva : in legatura cu memoria;initial am ales 256 Kb, dar pana la urma m-am hotarat sa ii pun 512 Mb dar si aici nu stiu de care, deoarece sunt de mai multe feluri: DDR (184),512 MB,PC 3200, 400Mhz ? DDR (240), 512mb, PC 4000, 533 Mhz; ?? Care e diferenta ? De care sa iau ??

Va multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se merita sa-ti iei placa de sunet, dar nu una de 500k. Daca tot iti iei ceva sari la una ceva mai pricopsita decat cea de pe placa. Cat despre memorii, in mod normal vezi ce frecventa suporta placa (400, 600...) si i-ati unele cu frecventa aia de preferabil, minim 512 Mb. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oameni buni, am o placa de sunet CMI8738/C3DX de la Genius. Problema e ... habar n-am cum pot seta driverul sa pot face line in. Ca idee, placa asta e in paralel cu Realtek ALC650 de la nVIDIA...se poate sa fie vreo probl din cauza asta?

:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×